Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai mare ALARMA militara din ultimii cinci ani in Romania

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare ALARMA militara din ultimii cinci ani in Romania

Peste 2. 000 de militari romani, americani si britanici vor participa la exercitiul multinational Wind Spring 15, care se va desfasura intre 16 si 30 aprilie in poligonul Smardan din Galati si la Centrul Mihail Kogalniceanu din Constanta, pentru mentinerea capacitatii operationale a structurilor NATO, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard de euro in Europa

United Parcel Service UPS), cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard euro in Europa, pentru a-si extinde reteaua, in conditiile in care unul dintre principalii competitori, FedEx, a anuntat saptamana trecuta ca va prelua firma olandeza TNT pentru 4,4 miliarde euro, scrie Mediafax.

Galca: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tanase

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Galca, a declarat duminica seara, dupa meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-0, ca pentru formatia sa pierderea cea mai mare o reprezinta accidentarea lui Cristian.

Patriarhul Daniel: invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos - cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei

Invierea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos este cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei, a spus patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in cuvantul de invatatura rostit la slujba invierii de.

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati.

Printesa de la nord, Evdochia de Kiev, marea iubire a lui Stefan cel Mare - cea mai importanta casatorie strategica din istoria Moldovei

Casatoria lui Stefan cel Mare cu aceasta cneaghina printesa) din Kiev a fost dorita si negociata de tanarul domn al Moldovei pentru a-i conferi avantaje si legaturi dinastice uriase in spatiul lituano-polono-moscovit.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

FOTO VIDEO Pastele romanesc, sarbatorit la bordul celui mai mare vas de croaziera din lume

Pastele a fost sarbatorit si pe apele Atlanticului. Aproximativ 50 de romani care lucreaza pe Oasis Of The Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume, s-au mobilizat si au gatit la bord mancaruri traditionale romanesti.

VIDEO Cum a ajuns arhitecta Anca Petrescusa-i indeplineasca lui Ceausescu cel mai grotesc moft: Casa Poporului

Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, a ajuns cunoscuta in toata lumea dupa ce a schitat si a realizat cea mai importanta cladire a Romaniei: Casa Republicii. Adevarul va spune astazi povestea impresionanta a tinerei care a reusit sa-l impresioneze pe Nicolae Ceausescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )