Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare banca din Romania: programul Prima Casa va disparea

Antena3 Antena3,
Cea mai mare banca din Romania: programul Prima Casa va disparea

Cea mai mare banca din Romania: programul Prima Casa va disparea . continuă pe Antena3

Alexandra Ghinea, cea mai sexy milionara din Romania (Foto)

Fara indoiala vom auzi de acum inainte vorbindu-se mult despre ea. Desi pana acum, o prezenta discreta in presa de scandal, Alexandra Ghinea, alias Lexy, este una dintre cele mai invidiate femei din lumea bogatilor de la noi.

Ridicarea pragului salarial mediu a dus la cea mai mare crestere a consumului din Europa

Pragul salarial mediu net a fost ridicat datorita cresterii salariului minim, urcand puterea de cumparare, iar pe acest fond, tara noastra a ajuns, in 2015, la o crestere a consumului de aproximativ 13%, fata de anul precedent, fiind cea mai mare din Europa, ne-a declarat Aurelian Dochia, analist economic.

Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa.

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Cel mai mare hotel din centrul Parisului ar putea fi instrainat

Detinatorul celui mai mare hotel din Paris, Le Meridien Etoile, analizeaza vanzarea proprietatii, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg, adaugand ca aceasta cladire, situata la 15 minute de Arcul de Triumf, este evaluata la circa 400 de milioane de euro.

Zeita ringului! A fost aleasa cea mai frumoasa fata din MMA

Oscarurile MMA au fost decernate de catre revista Fighter Only in cadrul unei gale somptuoase, iar Arianny Celeste s-a numarat printre castigatori. Frumoasa in varsta de 30 de ani a fost declarata cea mai.

Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile care au avut loc in ultima perioada in Statele Unite ale Americii nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank citate de Agerpres.

Marius Bostan: Rata cea mai mare de crestere va fi in sectorul IT, in urmatorii 10-15 ani

Bursa de Valori Bucuresti BVB) si Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala au semnat, vineri, un protocol de colaborare, dedicat sprijinirii IMM-urilor din sectorul IT and C.

Cea mai buna orchestra din lume, Filarmonica din Berlin, va deschide Festivalul Enescu 2019 cu doua concerte

CelebraOrchestra a Filarmonicii din Berlindeschideeditia 2019aFestivalului International George Enescu, iar cele doua concerte pe care le va sustine sunt programate sa aiba loc.

Cel mai mare datornic din Deva, o prostituata. Cat are de platit femeia statului roman

O prostituata din Deva are cele mai mari datorii la bugetul local, astfel ca ea a adunat, de-a lungul anilor, amenzi de aproximativ 67. 000 de lei, potrivit datelor centralizate de functionarii de la Serviciul Taxe si Impozite.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )