Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai mare captura de migranti din istoria Garzii de Coasta romanesti. ...

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare captura de migranti din istoria Garzii de Coasta romanesti. ...

Politistii din cadrul Garzii de Coasta au capturat, sambata, cel mai mare grup de transfugi de la infiintarea institutiei pana acum. Ofiterii din cadrul SCOMAR, adica al unui sistem integrat de supraveghere a frontierei marine, au observat, in jurul orei 02. 00, o nava suspecta in Marea Neagra, la aproximativ 7 mile marine travers de statiunea Cap Aurora din judetul Constanta. Informatia a fost transmisa conducerii Grupului de Nave Mangalia care a dispus de urgenta efectuarea unei misiuni, cu o . continuă pe România Liberă

Cea mai mare captura de migranti din istoria Gardei de Costa romanesti. ...

Politistii din cadrul Garzii de Coasta au capturat, sambata, cel mai mare grup de transfugi de la infiintarea institutiei pana acum. Ofiterii din cadrul SCOMAR, adica al unui sistem integrat de supraveghere a frontierei marine, au observat, in jurul orei 02. 00, o nava suspecta in Marea Neagra, la aproximativ 7 mile marine travers de statiunea Cap Aurora din judetul Constanta. Informatia a fost transmisa conducerii Grupului de Nave Mangalia care a dispus de urgenta efectuarea unei misiuni, cu o .

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Care sunt judetele cu cea mai MARE promovabilitate.

Judetele Braila, Cluj si Iasi au inregistrat cea mai rata rata de promovare a elevilor la examenul de Bacalaureat, arata rezultatele partiale transmise, duminica,de Ministerul Educatiei. In Braila, promovabilitatea este de 74,17%, in Cluj-70,99%, iar in Iasi- 67,55%. Citeste si REZULTATE BACALAUREAT 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,52% Procentul de promovare a examenului de Bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52% , informeaza .

Top 15 celebritati cu cea mai mare influenta in mediul online!

Social media a schimbat iremediabil felul in care oamenii obisnuiti interactioneaza cu starurile de prima mana, insa care dintre celebritati au ajuns sa aiba o adevarata influenta in mediul online? Calculand dupa numarul like-urilor de pe Facebook, al followeri-lor de pe Twitter si in functie de scorul Klout program ce calculeaza nivelul de influenta al vedetelor in mediul online), ADPM iti prezinta cele mai urmarite 15 celebritati pe Internet, top intocmit de zimbio. com. De la Rihanna si pana la Cristiano Ronaldo ori Ellen DeGeneres, iata care sunt starurile ale caror cuvinte devin lege pe retelele de socializare! Continue reading .

Castigam putin si cheltuim cea mai mare parte a veniturilor pe mancare

Muncim. cat sa traim. Banii ne ajung doar pentru mancare si intretinere, dupa ce platim darile catre stat. Nu ne ingrijim de sanatate, iar pentru educatie parca nu mai gasim deloc resurse. O arata date.

Google si Facebook, imitate de catre cel mai mare operator telecom din SUA: va incepe sa vanda date despre clienti

ATT, cel mai mare operator telecom din SUA, a decis ca vrea sa faca bani si din datele clientilor sai, nu doar din abonamente si vanzari de telefoane. Astfel, cei interesati, cum ar fi firmele de publicitate, pot cumpara date despre obiceiurile de consum ale abonatilor ATT.

La ce se expun cei care beau cea mai populara bautura racoritoare din lume. PERICOL fara precedent

Pe timp de vara parca nimic nu iti potoleste setea mai bine decat un pahar de cola rece, cu cateva cuburi de gheata. insa reprezentantii unei organizatii pentru protectia mediului au scos la iveala faptul.

Focsaniul, orasul cu cea mai mare scadere a numarului de locuitori in ultimii 10 ani

Municipiul a pierdut aproape 24 000 de locuitori, respectiv de la 103. 219 locuitori in 2002, la 79. 315 in 2011, scaderea fiind de 23,15%.

70 de ani de la cea mai mare batalie de tancuri! Afla pe ce se baza Hitler in operatiunea Citadela si de ce a fost infrant

Dupa infrangerea categorica de la Stalingrad, situatia armatei germane era foarte dificila, capacitatea de lupta a acesteia fiind grav afectata, precum si moralul soldatilor germani.

Cea mai atragatoare vedeta TV din Romania era baietoasa in adolescenta!

Geanina Ilies, desemnata recent cea mai atragatoare vedeta TV din Romania, nu a fost dintotdeauna o prezenta atat de feminina. In adolescenta, superba prezentatoare de la Antena 1 purta parul scurt si era baietoasa. Continue reading .

Subiectele weekendului: Egiptul - intre lovitura de stat si razboi civil. Scotland Yard, afectat de cel mai mare scandal de coruptie din anii '80 incoace. Noi dezvaluiri ale lui Edward Snowden. Inca un val de concedieri in Grecia

Situatia din Egipt, tara pe care presa internationala o vede intre o lovitura de stat si un razboi civil, ocupa prima pagina a ziarelor din intreaga lume. Presa internationala acorda spatii ample si accidentului aviatic produs sambata pe aeroportul din San Francisco si deraierii unui tren de marfa in Canada, explozia acestuia din urma distrugand partial centrul unui orasel din Quebec. Noi dezvaluiri ale lui Edward Snowden si un imens scandal de coruptie ce vizeaza Scotland Yard - alte subiecte importante in presa internationala. Vezi subiectele weekendului in articol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )