Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cea mai mare catedrala din provincie va fi sfintita in toamna acestui an

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare catedrala din provincie va fi sfintita in toamna acestui an

Catedrala Nasterea Domnuluidin Suceava trebuia sa fie sfintita in luna august, insa s-a amanat pana in luna octombrie sau noiembrie, in functie de finalizarea lucrarilor. Pe langa investitiile facute ar mai fi nevoie de inca doua milioane de lei, pictura nefiind inclusa. Preotul paroh Petru Argatu a explicat ca din cauza suprafetei mari a Catedralei, pictura ar putea dura chiar 15 ani. continuă pe Adevărul

Raiul florilor se afla in mijlocul desertului: cum arata cea mai mare gradina cu flori din lume

Cea mai mare gradina cu flori din lume este situata in emiratul Dubai, pe o suprafata de 72. 000 de metri patrati. Aproape 45 de milioane de plante aduse din toate colturile lumii sunt presarate sub soarele arzator.

Secrete despre insula disparuta Ada- Kaleh si cum s-a construit cea mai mare hidrocentrala din Romania - ce ascunde Muzeul Portile de Fier I

Muzeul barajului de la Portile de Fier I isi asteapta turistii cu bratele deschise. Prezinta piese de istorie si etnografie din zona Portilor de Fier, exponate legate de construirea hidrocentralei de pe Dunare, dar si o moara de apa, considerata precursoarea turbinei moderne Pelton. Turistii pot cobori in Sala turbinelor, unde se pot admira cele sase turbine Kaplan.

Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa

Pe 22 iunie, in urma cu exact 74 de ani, incepea confruntarea care avea sa decida castigatorii celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu trebuie decat sa lovim in usa si intregul complex putrezit se va prabusi. Era aproximativ ora 3:00 in dimineata zilei de 22 iunie. Anul era 1941. O serie de bombardamente devastatoare incep [] Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri

Italia este cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri, potrivit studiului The Global Tourism Monitor, care a luat in calcul recomandarile turistilor.

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

Chronos Curier devine cea mai mare companie nou listata pe AeRO dupa tranzactii de 1 leu

Compania de curierat Chronos Curier CHR) s-a listat luni in piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti, devenind cel mai mare nou emitent in functie de valoarea de piata. Investitorii nu s-au inghesuit insa la tranzactionare in ziua.

Cum arata cea mai seducatoare femeie din lume? Ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele Angelinei Jolie

Femeia perfecta ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele actritei Angelina Jolie, potrivit unui studiu realizat de o clinica londoneza specializata in chirurgie estetica. Cea mai seducatoare.

Solstitiul de vara: 21 iunie este cea mai lunga zi din an

Duminica are loc solstitiul de vara, iar 21 iunie este cea mai lunga zi din acest an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina, informeaza B1 TV. Noaptea va fi cea mai scurta din acest an, de doar 8 ore si 28 de.

Incendiu la cel mai mare mall din Capitala: Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale

Un incendiu a pus pe jar angajatii si clientii celui mare mall din Bucuresti in cursul zilei de sambata, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in una din incaperile aflate la etajul 2 al cladirii. Camera de 8.

VIDEO Cea mai mare crestere a pietei auto din 2008. De ce tot mai multi romani isi cumpara masini de lux

Piata masinilor scumpe din tara noastra a iesit din criza si a intrat direct pe profit la inceputul lui 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )