Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cea mai mare firma metalurgica din Romania, premiata pentru scoala de ucenicie organizata la Galati

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare firma metalurgica din Romania, premiata pentru scoala de ucenicie organizata la Galati

Pe baza Scolii de Ucenicie, aflata acum la a treia promotie, ArcelorMittal Galati isi formeaza viitorii muncitori, timp de 18 luni, in doua etape. Mai mult de 100 de ucenici trec acum printr-o instruire intensiva la locurile lor de munca. continuă pe Adevărul

Topul oraselor lumii cu cea mai mare rata a violentei: unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de omucidere

Consiliul pentru Securitate a realizat raportul anual al oraselor in care se inregistreaza cea mai mare rata a violentei. Au fost luate in calcul criterii precum numarul cazurilor de omucidere, violenta bandelor de traficanti de droguri si instabilitatea politica.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

Planuri pentru cea mai mare expeditie umanitara a voluntarilor romani in strainatate. Vor duce aparatura medicala si rechizite scolare in Nepal

Doua asociatii din Romania, Volunteer for Life si Life Education for All, anunta ca in perioada 1-23 iunie, vor sa doteze cu aparatura medicala un spital din capitala Nepalului si cu rechizite scolare, carti in engleza si jucarii scolile din regiunile unde vor ajunge membrii celei mai mari expeditii umanitare organizata de voluntari romani in strainatate.

Cea mai veche centrala nucleara din Franta, construita acum 40 de ani, va fi inchisa

Guvernul de la Paris a decis inchiderea celei mai vechi centrale nucleare din Franta, Fessenheim, pe fondul controverselor legate de siguranta acesteia.

Actorul Idris Elba va aparea intr-o miniserie difuzata de Discovery in care spera sa-si implineasca cea mai mare ambitie VIDEO

Actorul si producatorul britanic Idris Elba va fi protagonistul unei miniserie ce va fi difuzata in peste 200 de tari, inclusiv in Romania, la Discovery Channel.

Business report:In timp ce Romania fuge de tuneluri, grecii inaugureaza cel mai lung tunel de autostrada din Balcani; Strazile Romaniei, pline de gropi. Lipsa materialelor de calitate face ca peticirile sa fie o constanta sezoniera; Cat de prost e distri

Suzuki Vitara Copper Edition este disponibila in Romania. Vitara este cel mai bine vandut model din gama Suzuki in Romania. Incepand de astazi, Vitara poate fi. Unde se va inregistra cea mai mare crestere economica din Romania in 2017. Produsul Intern Brut al Romaniei va creste, in acest an, cu 5,2%, potrivit.

5 orase mari din Romania care merita investitia in locuinte premium

In ciuda contextului social si politic actual, in 2016, in principalele orase din Romania, dezvoltarea imobiliara si, in special, cea rezidentiala, a cunoscut cea mai mare amploare din perioada postdecembrista. Mai mult, nevoia imobiliara a populatiei.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Anticul AntonovAN-2, cel mai mare avion biplan din lume, inca zboara in Romania. Aparatul de zbor a intrat in productie in urma cu 70 de ani

Printre noile aparate de zbor comandate la Timisoara, pot fi vazute avioane rusesti Antonov AN-2, care au detinut multi ani recordul privind longevitatea de fabricatie.

Fiica Madonnei in cea mai JENANTA ipostaza! Cum a aparut tanara pe plaja (FOTO)

Madonna este cea mai controversata si nonconformista vedeta de la Hollywood, insa ca mama, poate sa observe si ea greselile pe care le face fata ei. Se pare ca Lourdesnu a putut sa se acomodeze cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )