Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014. continuă pe Hotnews

Un nou SOC pe piata valutara. Dolarul atinge CEL MAI MARE nivel din ultimii doi ani

Bomba pe piata valutara. Dolarul american atinge maximul ultimilor doi anii. BNR anunta, joi, un curs de referinta pentru dolar de 4,2312 lei. Euro a fost cotat la 4,7603 lei, iar francul elvetian la.

Comertul global a inregistrat cel mai mare declin din ultimii 10 ani

Comertul global s-a angajat pe o puternica tendinta negativa in ultimele luni, conform datelor publicate de institutul olandez CPB in cadrul raportului World Trade Monitor.

Trump a vorbit 45 de minute despre procurorul Mueller: Cea mai mare farsa din istoria politicii. Atacuri noi la adresa presei

Presedintele american Donald Trump si-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democratilor si a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit cea mai mare farsa din istoria politicii si a sustinut ca il exonereaza total, complet, scrie The Guardian.

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Uber se extinde in Orientul Mijlociu, prin cea mai mare achizitie a sa

Compania preia Careem pe 3,1 miliarde de dolari Uber Technologies face cea mai mare achizitie a sa, prin cumpararea rivalei din Dubai, Careem Networks FZ, pentru 3,1 miliarde de dolari, intr-o tranzactie care-i va extinde operatiunile in Orientul Mijlociu, transmit BBC si Reuters.

Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Grupul italian Atlantia SpA, cea mai mare companie de infrastructura din lume, considera Europa drept cea mai atractiva piata pentru crestere si ar putea chiar sa beneficieze de pe urma Brexitului, in conditiile in care traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii ar putea sa creasca, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

Cea mai fericita tara din lume in 2019

A fost desemnat cel mai fericit loc de pe planeta in 2019. Nu este vorba despre Disney World, ci despre. Finlanda! Iata cum este posibil si intreg top 10 al celor mai fericite tari din lume! .

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )