Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai fericita tara din lume in 2019

ADPM ADPM,
Cea mai fericita tara din lume in 2019

A fost desemnat cel mai fericit loc de pe planeta in 2019. Nu este vorba despre Disney World, ci despre. Finlanda! Iata cum este posibil si intreg top 10 al celor mai fericite tari din lume! . continuă pe ADPM

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

Topul celor mai populare destinatii din lume, dezvaluit de TripAdvisor

Londra este cea mai populara destinatie de anul acesta si ia trofeul Alegerea calatorului oferit deTripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme de sfaturi pentru calatorii. Surpriza o reprezinta insa faptul ca New York nu a intrat in top 10. Cat despre Capitala Romaniei, Bucurestiul nici nu este prezent in top.

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014.

Nu e gluma! Parlamentul britanic va dezbate pe 1 aprilie cea mai semnata petitie din istoria sa, prin care aproape sase milioane de oameni au cerut ramanerea in UE

Deputatii britanici vor dezbate, pe 1 aprilie, ceea ce au anuntat ca fiind cea mai semnata petitie trimisa vreodata Parlamentului de la Londra, prin care aproape sase milioane de oameni din Regatul Unit au cerut.

A fost CEA MAI SEXY crainica din Romania: INCREDIBIL cum arata acum! (FOTO)

A ramas in amintirea publicului drept una dintre cele mai frumoase crainice care aparea pe micile ecrane in anii comunismului.

Trump a vorbit 45 de minute despre procurorul Mueller: Cea mai mare farsa din istoria politicii. Atacuri noi la adresa presei

Presedintele american Donald Trump si-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democratilor si a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit cea mai mare farsa din istoria politicii si a sustinut ca il exonereaza total, complet, scrie The Guardian.

FOTO Adolescentul roman calificat la cea mai mare competitie de robotica din lume: Vreau sa fac o corporatie care sa bata Samsung si Apple

Andrei Istudor, elev in clasa a X-a a Colegiului National Unirea din Focsani, este unul dintre cei mai buni roboticieni ai Romaniei.

VIDEO inca o premiera nationala in cea mai performanta comuna din Romania. Cum isi pot plati impozitele locuitorii din Ciugud

Administratia locala din comuna Ciugud, devenita celebra la nivel national pentru gradul ridicat de absorbtie a fondurilor europene peste 25 de milioane de euro), a realizat o noua premiera nationala. Din 2019, locuitorii comunei, respectiv toate persoanele fizice si juridice, isi pot plati taxele si impozitele la sase automate electronice instalate in satele comunei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )