Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cea mai mare sala de spectacole din Deva a fost inchisa, in asteptarea renovarii

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare sala de spectacole din Deva a fost inchisa, in asteptarea renovarii

Conducerea Centrului Cultural Dragan Muntean din Deva a luat decizia inchiderii, pe o perioada nedeterminata, a salii de spectacole a institutiei. Unul dintre motivele precizate este vechimea instalatiilor din sala care nu sunt conforme cu cerintele actuale privind siguranta spectatorilor si a artistilor, chiar daca in cele patru decenii de functionare, nu au fost accidente din aceasta cauza. continuă pe Adevărul

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in al treilea trimestru

Tara noastra a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor serviciului european de statistica, Eurostat.

Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Marriott International Inc. din SUA a decis sa cumpere Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. in cadrul unei tranzactii de 12,2 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, care va da nastere celei mai mari companii hoteliere din lume.

Complexul Brintex in topul depozitelor cu cea mai mare evaziune fiscala

Inspectorii ANAF au dat la Brintex amenzi de 2,3 milioane de lei in cadrul operatiunii Cristal. Sanctiuni mai mari s-au dat doar la depozitul Dragonul Rosu din Bucuresti.

Cea mai mare schimbare tehnologica va transforma totul intr-un senzor

Tehnologia a schimbat modul in care suntem. Traim digital si suntem pe cale de a deveni un mare senzor, noi si lumea. Daca crezi ca asta se termina cu un avertisment ca lumea va fi distrusa de Skynet nu e cazul. E mai mult decat paranoia.

Sala Polivalenta, inchisa deoarece punea in pericol vietile a 1.500 de oameni. Cladirea nu are autorizatie de la ISU

Cea mai mare sala de sport din Calarasi, care a costat 10 milioane de euro, s-a inchis, pentru ca nu are autorizatie de functionare din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Autoritatile locale fac demersuri acum pentru intrarea in legalitate.

Aproximativ 5800 de candidati s-au inscris la concursul de rezidentiat. Cea mai mare concurenta, la medicina dentara

Aproximativ 5800 de candidati s-au inscris pentru a ocupa unul dintre cele 3803 posturi disponibile la concursul de rezidentiat. Acesta se va desfasura in sase centre universitare.

Aproximativ 5.800 de candidati s-au inscris la concursul de rezidentiat. Cea mai mare concurenta, la medicina dentara

Aproximativ 5. 800 de candidati s-au inscris pentru a ocupa unul dintre cele 3. 803 posturi disponibile la concursul de rezidentiat. Acesta se va desfasura in sase centre universitare.

Cea mai completa grefa de fata, transplantata unui fost pompier care a suferit arsuri grave

Un fost pompier voluntar care a suferit arsuri grave in 2001 a primit o grefa totala de fata, piele cu pilozitate, urechi si canale auditive. Operatia a durat 36 de ore si a fost realizata de o echipa de la centrul medical american NYU Langone.

Marirea si decaderea autoturismului Oltcit produs la Craiova. Cand a disparut cea mai moderna masina construita in comunism

Autoturismul oltenesc Oltcit este considerata cea mai moderna masina construita in Romania in perioada comunista. A fost fabricat in patru versiuni, iar modelul Special a fost cel mai apreciat si s-a vandut cel mai bine. Oamenii recunosc cu zambetul pe buze ca cine avea Oltcit era cel mai tare.

Ziarul BURSA - cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica

Ziarul BURSA s-a dovedit a fi cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )