Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai moderna piata din Romania a fost inaugurata. Cum arata investitia de peste 7 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Cea mai moderna piata din Romania a fost inaugurata. Cum arata investitia de peste 7 milioane de euro

Lucrarile la noua PiataRogerius s-au finalizat, fiind inauguratCentrul de Afaceri cu Produse Agroalimentare. Este vorba despre cea mai modern piata din Transilvania, si una dintre cele mai modern din Romania. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai moderna piata din Romania a fost inaugurata. Cum arata investitia de peste 7 milioane de euro

Lucrarile la noua PiataRogerius s-au finalizat, fiind inauguratCentrul de Afaceri cu Produse Agroalimentare. Este vorba despre cea mai modern piata din Transilvania, si una dintre cele mai modern din Romania.

FOTO Cum arata cea mai bizara piata din centrul istoric al Timisoarei, cu putin timp inainte de inaugurare

Piata Tarcului din Timisoara a devenit o noua piata pietonala, care s-a amenajat in zona intrarii principale in Tribunal.

Brazilia: A inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani

In Brazilia a inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani, cu o temperatura de 38 de grade Celsius, inregistrata, marti, in ziua solstitiului, la Rio de Janeiro, .

Care a fost cel mai vizionat film din Romania in 2015

Furios si iute 7 este liderul Topului 10 al filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

FOTO A murit cea mai obeza persoana din lume

Un barbat mexican care a detinut pana in luna octombrie titlul indezirabil de cea mai obeza persoana in viata a murit, de Craciun, din cauza unei combinatii intre un atac de cord si peritonita, anunta agentia Xinhua.

A murit cea mai obeza persoana din lume

Un barbat mexican care a detinut pana in luna octombrie titlul indezirabil de cea mai obeza persoana in viata a murit, de Craciun, din cauza unei combinatii intre un atac de cord si peritonita, anunta agentia Xinhua.

Orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania

FOTO VIDEO Cinci pui, principala atractie a Zimbrariei Neagra, de la Bucsani, cea mai mare din tara

De putin timp, cea mai mare zimbrarie din tara si-a marit efectivul. Padurarii de la Zimbraria Neagra, din comuna damboviteana Bucsani, se lauda cu cinci pui de zimbri, care au devenit rapid principala atractie pentru turisti. Rezervatia se poate vizita in orice sezon, cu preturi cuprinse intre 3 si 6 lei.

EXCLUSIV! Interviu special de Sarbatori cu Doru Todorut (Deepcentral): Cea mai haioasa experienta, nu pentru mine, a fost sa imi petrec minutele dintre ani inchis intr-o toaleta exterioara la munte

Mai sunt cateva ore pana vine Mos Craciun, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor, bradul e.

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,339 seconds )