Libnet.ro
UNICEF

05:01

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Bomba tarului, cum a fost poreclita de Occident, a fost cea mai puternica bomba nuclear detonata vreodata. A fost fabricata de Uniunea Sovietica sub numele oficial de RDS-220, sub numele de cod. continuă pe Antena3

Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara, denumita si bomba cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, este socotita cea mai nimicitoare arma din lume.

Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele

Valentina Pelinel a aruncat bomba si a recunoscut ca este insarcinata. Luminita Nicolescu, celebrul antrenor de fitnes care este cea mai apropiata prietena si confidenta a Valentinei Pelinel, a confirmat barfele.

Bibila pierduta, cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman

Cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman, este romanul Biblia pierduta, de Igor Bergler, care s-a vandut in aproape 51. 000 de exemplare in patru luni de la lansare.

Cea mai importanta descoperire arheologica din ultimul secol. Locul ar putea fi plin de capcane mortale

In urma descoperirii unui palat secret in giganticul complex funerar al primului imparat al Chinei, arheologii chinezi au emotii. Mausoleul este cea mai importanta descoperire arheologica de la identificarea.

Hyundai si Kia se asteapta in 2016 la cea mai slaba crestere a vanzarilor din ultimul deceniu

Cel mai mare constructor auto sud-coreean, Hyundai Motor, si subsidiara sa, Kia Motors Corp. , au estimat, luni, ca in 2016 vanzarile lor combinate vor inregistra cea mai slaba crestere din ultimul deceniu, pe fondul reducerii cererii pe piata din China si a aprecierii monedei sud-coreene, relateaza AFP.

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii.

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut cea mai mare pondere, de 21,8%, din exportul tarii

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut, in primele opt luni din 2015, cea mai mare pondere in exportul tarii noastre, de 21,8%, fiind urmata de Regiunea Vest 17,1%), Regiunea Sud-Muntenia 15,7%), Regiunea Centru 14,1%), potrivit datelor Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Harghita: Minus 21 de grade Celsius la Bucin, cea mai scazuta temperatura a iernii din judet

Cea mai scazuta temperatura a acestei ierni in judetul Harghita s-a inregistrat duminica dimineata la statia meteo Bucin - minus 21 de grade Celsius, anunta Agerpres.

Deputatii au cheltuit sume colosale pentru deplasarile in strainatate. Care a fost cea mai scumpa vizita

In mai putin de un an deputatii au cheltuit peste 2 milioane de lei pentru deplasarile in strainatate, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul. Cea mai scumpa vizita a costat peste.

Bomba cu hidrogen, cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba cu hidrogen sau termonucleara), cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, a fost dezvoltata dupa folosirea armelor nucleare impotriva Japoniei in al Doilea Razboi Mondial si este cu mult mai nimicitoare decat acestea, relateaza DPA in pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )