Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

România Liberă România Liberă,
Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara, denumita si bomba cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, este socotita cea mai nimicitoare arma din lume. continuă pe România Liberă

Consiliulul de Securitate al ONU va tine miercuri o reuniune de urgenta din cauza presupusului test cu o bomba cu hidrogen realizat de Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al ONU intentioneaza sa tina o reuniune de urgenta miercuri pentru a discuta posibila testare a unei bombe cu hidrogen, realizata de Coreea de Nord.

Bomba cu hidrogen este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara - sau cu hidrogen -, ca cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, a fost dezvoltata dupa folosirea armelor nucleare impotriva Japoniei in al Doilea Razboi Mondial si este cu mult mai nimicitoare decat acestea, scrie.

Cum poate fi oprit valul de scriitori din puscarii. De ce o sesizare la Curtea Constitutionala este cea mai buna solutie

Exista cel putin trei solutii pentru a stopa valul de scriitori din puscarii care produc opere stiintifice pe banda rulanta pentru a scapa de inchsiosare, dar numai una din ele ar putea face inutila munca celor aproape 200 de puscariasi care deja au scris 400 de carti si spera intr-o reducere de pedeapsa, au explicat pentru HotNews. ro experti in drept. Potrivit acestora, o sesizare la Curtea Constitutionala a articolului din legea executarii pedepselor care prevede o scurtare cu 30 de zile a pedepsei in cazul scrierii unor carti ar avea sanse mari sa fie aprobata din cauza caracterului imprevizibil al legii si a lipsei de proceduri clare in stabilirea caracterului stiintific. Alte doua posibilitati sunt modificarea legii prin ordonanta de urgenta sau prin proiect de lege in Parlament, insa noile reguli ar dispune doar pentru viitor iar cei 200 de scriitori ar putea beneficia de opera lor stiintifica.

UE: Testul cu bomba cu hidrogen din Coreea de Nord, o amenintare la adresa pacii si securitatii in Asia de Nord-Est

Sefa diplomatiei europene Federica Mogherini a condamnat testul cu bomba cu hidrogen efectuat de Coreea de Nord, apreciind ca este o incalcare grava a obligatiilor acestei tari in domeniul nuclear si l-a.

SUA, prima reactie la testul cu bomba cu hidrogen din Coreea de Nord

Casa Alba a anuntat ca nu poate confirma afirmatiile Coreei de Nord, potrivit carora nord-coreenii au testat cu succes un dispozitiv nuclear cu hidrogen miniaturizat, si ca va monitoriza in continuare .

Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele

Valentina Pelinel a aruncat bomba si a recunoscut ca este insarcinata. Luminita Nicolescu, celebrul antrenor de fitnes care este cea mai apropiata prietena si confidenta a Valentinei Pelinel, a confirmat barfele.

Cea mai importanta descoperire arheologica din ultimul secol. Locul ar putea fi plin de capcane mortale

In urma descoperirii unui palat secret in giganticul complex funerar al primului imparat al Chinei, arheologii chinezi au emotii. Mausoleul este cea mai importanta descoperire arheologica de la identificarea.

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Bomba tarului, cum a fost poreclita de Occident, a fost cea mai puternica bomba nuclear detonata vreodata. A fost fabricata de Uniunea Sovietica sub numele oficial de RDS-220, sub numele de cod.

Bibila pierduta, cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman

Cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman, este romanul Biblia pierduta, de Igor Bergler, care s-a vandut in aproape 51. 000 de exemplare in patru luni de la lansare.

Care este cel mai folosit sistem de operare in randul internautilor

2015 a fost un an bun pentru Microsoft. Windows 10, cea mai noua versiune a sistemului de operare, a primit cuvinte de lauda atat de la presa de specialitate, cat si de la utilizatori. Dar, in ciuda faptului ca a fost distribuita gratuit, nu a ajuns pe un numar impresionant de PC-uri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )