Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai puternica limuzina din segmentul de lux -Mercedes Benz - S 63 AMG

Hotnews Hotnews,
 Cea mai puternica limuzina din segmentul de lux -Mercedes Benz - S 63 AMG

Mercedes-Benz a prezentat varful de gama al noii generatii S-Class. S 63 AMG dispune de un V8 biturbo capabil sa furnizeze 585 CP si este disponibil in premiera si cu tractiune integrala. Limuzina de doua tone ajunge de la 0 la 100 km/h in 4,4 secunde in versiunea cu tractiune spate si in doar 4 secunde daca dispune de tractiune integrala. Cititi si comentati pe StyleReport. ro. continuă pe Hotnews

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea si nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a marturisit, marti, ca trece prin cea mai grea perioada din viata lui si regreta ca a plecat de la conducerea ministerului in aceste conditii, spunand ca.

WTA: Simona Halep, locul 23 in lume - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep a urcat sapte locuri in ierarhia WTA dupa ce s-a impus la Budapesta), sportiva din Romania aflandu-se pe 23 in lume, cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea a coborat pe pozitia 33, in timp ce lider mondial se mentine Serena Williams.

Simona Halep, la cea mai buna clasare din cariera, locul 23 WTA. Care sunt primele zece clasate

Romanca Simona Halep se afla la cea mai buna clasare din cariera, locul 23 WTA, dupa cele trei turnee castigate in 2013, potrivit Mediafax. Duminica, jucatoarea de tenis si-a adjudecat turneul de la Budapesta,.

Povestea emotionanta a gemenilor autisti. Unul stie 15 limbi straine, celalalt a intrat la liceu cu cea mai mare medie din clasa

Pentru un parinte nimic nu este mai important decat sa isi vada copilul sanatos. Iar pentru cei care trec prin calvarul unor diagnostice dure puse de medici, nimic nu poate fi mai greu. Atunci cand a aflat ca.

E cea mai desteapta fata din oras, dar toti s-au uitat la ea cand s-a intalnit cu PRIMARUL. ii puteam vedea posteriorul

Atunci cand lumea vorbeste despre tineri inteligenti, care invata foarte bine la scoala, au in minte imaginea unui tocilar, cu ochelari mari si haine demodate. Aceasta tanara din Vilnius, Lituania a.

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat marti ca spera sa isi dovedeasca nevinovatia in dosarul in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, iar ulterior sa revina la minister, subliniind ca trece prin cea mai grea perioada a vietii sale.

Descoperirea care i-a DISTRUS pe atei. Cum face tandari cea mai cunoscuta teorie din lume

Nu exista zi in care oamenii de stiinta sa nu gaseasca ceva nou despre lumea in care traim. Fie ca este vorba despre lucruri nestiute despre trecutul nostru, fie ca este vorba de inventii revolutionare.

Admitere Facultate 2013. Medicina este cea mai cautata facultate din Brasov

Inscrierile la Universitatea Transilvania au inceput vineri si vor continua pana in 18 iulie. Pana acum cei mai multi tineri, 165, s-au inscris la Medicina. Ei vor sustine examenele in 20 si 21 iulie.

Real Madrid a trecut peste Manchester United in topul celor mai valoroase echipe din lumea sportului

Real Madrid a depasit-o pe Manchester United si a devenit cea mai valoroasa echipa din lumea sportului, potrivit Forbes. Vicecampioana Spaniei are o valoare de 3,3 miliarde de dolari, noteaza sursa citata, fata.

FOTO Romanii vor ateriza la cel mai bun terminal din lume.

Din octombrie, romanii care viziteaza Londra vor avea ocazia de a experimenta facilitatile deosebite ale Terminalului 5, desemnat cel mai bun terminal din lume, in cadrul World Airport Awards 2012. Citeste si FOTO Aeroport sau hotel de lux? Terminalul T5 din Londra a fost votat cel mai bun din lume Zborurile British Airways pe ruta Bucuresti-Londra-Bucuresti vor fi transferate din 27 octombrie de pe Terminalul 3 pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Marea Britanie. Terminalul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )