Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai tanara deputata: Ma califica pregatirea (FOTO)

B1 B1,
Cea mai tanara deputata: Ma califica pregatirea (FOTO)

Mara Mares, cea care a incins spiritele in PNL in momentul anuntarii candidaturii, a reusit sa prinda un fotoliu de deputat in Brasov. Astfel, dupa votul de duminica, tanara de 24. continuă pe B1

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta iarna: minus 22 de grade la Miercurea Ciuc

Meteorologii au anuntat ca cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 22 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc.

Cea mai friguroasa zi de iarna din Transilvania a fost inregistrata, marti spre miercuri, la Harghita

Termometrele au inregistrat, miercuri, cea mai scazuta temperatura a sezonului din Transilvania din acest an. Astfel, la Miercurea Ciuc au fost minus 22 de grade Celsius.

PSD a castigat alegerile in Olt, cu cea mai mare prezenta la vot

UPDATE 13 decembrie, ora 13. 40: Social-democratii au castigat alegerile in judetul Olt, cu cea mai mare prezenta la vot, de 47,16 la suta, conform rezultatelor Biroului Electoral Judetean.

Cinematograful Central, care are cea mai mare sala de spectacole din oras, ar putea intra in administrarea Primariei Braila

Cea mai mare sala de spectacole din municipiu, care in prezent mai este folosita doar sporadic, ar putea intra, intr-un viitor nu foarte indepartat, in administrarea Primariei Braila.

Gabriela Firea clarifica: Personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie premier al Romaniei este Liviu Dragnea

Dupa incheierea voturilor parlamentare, Gabriela Firea a declarat intr-un mesaj pe Facebookca este de parere ca personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie prim ministru al.

Lucrarile Romelectro au in continuare cea mai mare pondere in tara noastra

Lucrarile Romelectro din sectorul energetic efectuate in tara noastra au in continuare ponderea cea mai mare din portofoliul companiei, ne-a declarat Cristian Secosan, director general al Grupului Romelectro, in cadrul unui interviu acordat Ziarului BURSA.

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la vot. La ora inchiderii urnelor, judetele Olt, Teleorman si Giurgiu au inregistrat cea mai mare prezenta. Judetele codase - Maramures si Vaslui

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la urnele de votare din Romania. Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetele Olt - 47,16% si Teleorman - 46,29%, in timp ce in Maramures a avut cea mai mica prezenta din tara, de 31,62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC).

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Basescu: Am pierdut ocazia sa fiu prim-ministru din cauza scorului PNL. Vom face cea mai dura opozitie la PSD

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca el a pierdut ocazia de a fi prim-ministru din cauza scorului slab al PNL care va face ca, cel mai probabil, PSD si ALDE sa guverneze. Basescu a precizat ca PMP va face cea mai dura opozitie pe care au avut-o vreodata social-democratii.

Alegeri parlamentare 2016. Locuitorii din cea mai mare comuna a tarii: Nu cred ca vom prinde Romania aia frumoasa

Alegeri parlamentare 2016. Alegatori din cea mai mare comuna a Romaniei, Floresti, spun ca au votat pentru ca s-au saturat de cei care ne conduc. Unii sunt convinsi ca votul lor va face diferenta si spera ca problema gunoaielor menajere, care-i afecteaza de ceva vreme, sa se rezolve.

Romania a avut cea mai mare scadere a impozitului la nivel global, in ultimii 20 de ani

Tara noastra a inregistrat, in ultimii 20 de ani, cea mai mare scadere a impozitului de la nivel global, de peste 43%, dar cu toate acestea impozitul pe venit pentru angajatii romani cu salarii mai scazute sunt mai mari decat in multe state din Europa de Vest, reiese dintr-un studiu realizat de compania britanica de contabilitate si consultanta, UHY, care mai arata ca in ultimii 30 de ani PIB-ul Romaniei a inregistrat unele dintre cele mai mici cresteri din lume de 32,6%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )