Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ceata densa in 19 judete, in Capitala si pe autostrazile A1, A2 si A3

Hotnews Hotnews,
 Ceata densa in 19 judete, in Capitala si pe autostrazile A1, A2 si A3

Un numar de 19 judete, alaturi de municipiul Bucuresti, autostrazile A1, A2 si A3 si zona Dobrogei, sunt vizate, miercuri, de o serie de atentionari meteo de ceata, valabile pana la orele 20. 00, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata in 19 judete si in Bucuresti

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare de vreme severa imediata pentru 19 judete din sudul, estul si centrul tarii precum si pentru Capitala.

Avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 19 judete

Bucurestiul si alte 19 judete din sudul, estul si centrul Romaniei sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, vizibilitatea fiind redusa local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Avertizare de ceata pentru Capitala si 19 judete. Vizibilitatea este redusa sub 200 de metri

Meteorologii au emis o avertizare de ceata pentru Capitala si 19 judete din sudul, estul si centrul tarii. Vizibilitatea este redusa local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Avertizarea cod galben de.

Cod galben de ceata in Bucuresti si alte 19 judete.

Meteorologii au emis, luni dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata pentru Capitala si alte 10 judete din tara. Bucurestiul si 19 judete din sudul, estul si centrul tarii sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, care reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Avertizarea nowcasting cod galben de ceata este valabila pana la ora 11. 00 in judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Gorj si Valcea, inclusiv in municipiile Craiova, Drobeta-Turnu .

Cod galben de ceata in Bucuresti si 19 judete din sudul, estul si centrul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, un cod galben de ceata valabil pentru 11 judete si Bucuresti, pana la ora 11. Astfel, in judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Gorj, Valcea, Harghita, Botosani,.

Cod galben de ceata in Mehedinti. Ceata densa si in municipiul Turnu Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile, pe parcursul urmatoarelor cinci ore, in 17 judete ale tarii si in Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )