Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de ceata in Bucuresti si alte 19 judete.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ceata in Bucuresti si alte 19 judete.

Meteorologii au emis, luni dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata pentru Capitala si alte 10 judete din tara. Bucurestiul si 19 judete din sudul, estul si centrul tarii sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, care reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Avertizarea nowcasting cod galben de ceata este valabila pana la ora 11. 00 in judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Gorj si Valcea, inclusiv in municipiile Craiova, Drobeta-Turnu . continuă pe România Liberă

Avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 19 judete

Bucurestiul si alte 19 judete din sudul, estul si centrul Romaniei sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, vizibilitatea fiind redusa local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in Bucuresti si alte 10 judete.

Meteorologii au emis, luni dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata pentru Capitala si alte zece judete din tara. Intre orele 07:00 si 10:00 in jumatatea de sud a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, pe arii extinse in judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si Ilfov inclusiv Municipiul Bucuresti, mai ales zona periferica), inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazi, se vor semnala: ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )