Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cehia: Politia cere din nou ridicarea imunitatii miliardarului Andrej Babis, care a castigat alegerile parlamentare din octombrie

Hotnews Hotnews,
 Cehia: Politia cere din nou ridicarea imunitatii miliardarului Andrej Babis, care a castigat alegerile parlamentare din octombrie

Politia ceha a cerut marti din nou Parlamentului sa ridice imunitatea lui Andrej Babis, liderul miscarii populiste ANO si care a castigat alegerile parlamentare din octombrie, pus sub acuzare pentru fraude in accesarea de fonduri europene, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Diana Ross, din nou pe scena la 73 de ani. Iata cum s-a descurcat!

Diana Ross a urcat din nou pe scena dupa multi ani, oferind un recital in cadrul American Music Awards. Iata cum s-a descurcat! .

Statele Unite pun din nou Coreea de Nord pe lista neagra a statelor care sustin terorismul

Statele Unite au decis sa inscrie din nou Coreea de Nord pe lista neagra a statelor care sustin terorismul, pentru a spori presiunea asupra programului nuclear nord-coreean, a anuntat luni presedintele american Donald Trump, potrivit AFP.

Tribunalul Bucuresti amana din nou dosarul Colectiv, din motive procedurale / 4 decembrie, noul termen

Tribunalul Bucuresti a amanat din nou, luni, judecarea dosarului Colectiv, in care sunt inculpati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, relateaza Agerpres.

Cehia: procurorii cer ridicarea imunitatii parlamentare a multimiliardarului desemnat sa formeze noul guvern

Parlamentul ceh a fost solicitat marti sa ridice imunitatea lui Andrej Babis, multimiliardarul populist mandatat sa formeze un nou guvern, pentru a permite inceperea urmaririi penale a acestuia intr-un caz de frauda de fonduri europene, transmite agentia de stiri CTK, citata de Reuters.

Business report: Drumul catre nicaieri - modificarile fiscale care dau peste cap economia; Inca 2 milioane euro pentru studiul de fezabilitate invizibil al autostrazii Sibiu-Pitesti; Romania, din nou tigrul Europei - rata copiilor expusi riscului saracie

Cel mai mare profit al sistemul bancar dupa criza: 4,1 miliarde de lei la noua luni. Dupa performantele din 2016 si seriile de cresteri din trimestrul I si II, sistemul bancar romanesc inregistreaza un nou record. Cu fix 30 de zile lucratoare inainte de aplicarea noii fiscalitati, planurile companiilor pe 2018 sunt blocate de lipsa normelor de aplicare. Companiile mari si mici nu isi pot face bugetele decat aproximativ.

Vesti ingrijoratoare din Elvetia: Regele Mihai a fost impartasit din nou

Noi date ingrijoratoare despre starea Regelui Mihai. Familia regala a anuntat ca suveranul a fost impartasit din nou de un inalt prelat. Potrivit site-ului familiaregala. ro, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )