Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cei doi turisti americani, despre tarile din Balcani: in Romania oamenii put, iar in Bulgaria oamenii sunt frumosi, iar litoralul e ca in Caraibe

Adevărul Adevărul,
Cei doi turisti americani, despre tarile din Balcani: in Romania oamenii put, iar in Bulgaria oamenii sunt frumosi, iar litoralul e ca in Caraibe

Harry si Audrey, calatorii americanii care au enervat Romania, au vizitat si tarile vecine, Bulgaria, Serbia, Croatia. in Bulgaria au avut cele mai mult aventuri neplacute, fiind implicati chiar si intr-un scandal intr-un autocar incins, dar atitudinea lor fata de tara a fost surprinzatoare. continuă pe Adevărul

Cei doi turisti americani, despre tarile din Balcani: in Romania oamenii put, iar in Bulgaria oamenii sunt frumosi, litoralul e ca in Caraibe

Harry si Audrey, calatorii americanii care au enervat Romania, au vizitat si tarile vecine, Bulgaria, Serbia, Croatia. in Bulgaria au avut cele mai mult aventuri neplacute, fiind implicati chiar si intr-un scandal intr-un autocar incins, dar atitudinea lor fata de tara a fost surprinzatoare.

Romania, prin ochii unor turisti americani. Vi se pare ca asta e lenjerie de cinci stele? Totul este murdar!

Doi turisti americani, producatorii unei serii de jurnale de calatorie, au vizitat Cluj Napoca si au avut parte de numeroase surprize neplacute. Cei doi turisti au fost nemultumiti de ceea ce au gasit in.

Cei doi brokeri care au prejudiciat bursa de capital cu un milion de euro, cercetati sub control judiciar

Tribunalul Arges a decis ca cei doi brokeri acuzati de DIICOT Pitesti ca au prejudiciat bursa de capital cu un milion de euro sa fie cercetati sub control judiciar pentru 60 de zile. Instanta a respins cererea procurorilor DIICOT Pitesti care cereau arestul preventiv pentru 30 de zile pentru Stefan Terziu si Andrei Terziu.

Se plimba linistit cu cei doi copii ai sai. Deodata, a inceput sa tipe ingrozit. Ce s-a intamplat

Un barbat si cei doi fii ai sai au trait socul vietii lor dupa ce un sarpe imens i-a atacat in timpul unei plimbari. Jacobus Gerhard Vijoen a filmat socanta intalnire. Barbatul s-a.

Cei doi tineri care au batut cu pumnii si cu picioarele un alt tanar pe o strada din Cluj-Napoca, retinuti

Cei doi tineri care au batut cu pumnii si cu picioarele un alt tanar pe o strada din municipiul Cluj-Napoca, scena fiind filmata si postata de internet, au fost retinuti de politisti, pentru loviri sau alte violente, informeaza News. ro.

Un cuplu indian a primit interdictie de a practica alpinismul in Nepal, dupa ce cei doi au mintit despre escaladarea varfului Everest

Un cuplu de politisti din India a primit interdictie de a escalada muntii din Nepal pentru urmatorii 10 ani, dupa ce autoritatile nepaleze au descoperit ca dovezile pe care le-au prezentat cei doi despre cucerirea celui mai inalt varf din lume au fost falsificate, relateaza The Guardian.

Mark Zuckerberg l-a vizitat pe Papa Francisc. Ce planuri comune au cei doi

Papa Francisc i-a primit luni pe creatorul platformei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, si pe sotia acestuia, Priscilla Chan, pentru a discuta despre modul in care pot fi ajutati cei mai saraci dintre.

Cel mai spectaculos meci de ping pong al deceniului: Cine sunt cei doi protagonisti (VIDEO)

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de ping pong s-a disputat intre Kristian Karlsson si Stefan Feger, iar imaginile au devenit virale. Rapiditatea si dexteritatea celor doi jucatori au impresionat o.

FOTO Traian Berbeceanu si Codruta Kovesi in imagini inedite din urma cu zece ani. Ce faceau cei doi in Hunedoara

O serie de imagini realizate in urma cu 10 ani, in Hunedoara, ii prezinta pe comisarul sef Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, si pe Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, in timpul unei operatiunii Hidra, care a condus la destructurarea retelei de crima organizata care a devalizat combinatul siderurgic din Hunedoara. De aproape un deceniu, dosarul mafiei fierului vechi a ramas nesolutionat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )