Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai bogati oameni din lume refuza sa-si lase averea copiilor. Motivele sunt de apreciat

Antena3 Antena3,
Cei mai bogati oameni din lume refuza sa-si lase averea copiilor. Motivele sunt de apreciat

Fac parte de pe lista celor mai bogati oameni ai lumii, nu duc lipsa de nimic si sunt intr-o continua dezvoltare, dar multi dintre ei au decis sa nu-si lase averea pe mana copiilor. Unul. continuă pe Antena3

Cei mai bogati oameni din lume refuza sa-si lase averea copiilor. Motivele sunt de apreciat

Fac parte de pe lista celor mai bogati oameni ai lumii, nu duc lipsa de nimic si sunt intr-o continua dezvoltare, dar multi dintre ei au decis sa nu-si lase averea pe mana copiilor. Unul.

11 dintre cei mai bogati oameni din lume dezvaluie de ce nu-si vor lasa averile impresionante copiilor FOTO

Multi dintre cei mai bogati oameni din lume, fie ei celebritati sau doar oameni de afaceri, au decis sa nu-si lase averile impresionante pe mana copiilor lor. Printre cei care au luat aceasta hotarare radicala se numara si magnati precum Bill Gates, Mark Zuckerberg si Warren Buffett, al doilea cel mai bogat om din lume.

Caru' cu vedete: Cum traiesc copiii lui Bill Gates si ai unora dintre cei mai bogati oameni din lume; Am aflat ce salariu urias si-a negociat Anamaria Prodan cu PRO TV pentru noul sezon; Bomba! Mel B e bisexuala! Vezi cu ce diva celebra vrea sa se cuplez

Cantareata Maria Nagy, despre relatia cu Nicu Ceausescu: Era timid, isi sugea degetul mare! Cantareata l-a cunoscut pe-ndelete pe Nicu Ceausescu, iar pret de o vara au fost chiar foarte apropiati. Scandal monstru intre Miron Cozma, Mihai Bendeac si Oana Zavoranu, in direct la TV. Totul a plecat de la Alexandru Arsinel, pe care Bendeac il numise un actor de mana a doua.

Cum traiesc copiii lui Bill Gates si ai unora dintrecei mai bogati oameni din lumeFOTO

Cand parintii tai sunt unii dintre cei mai bogati oameni din lume, cu siguranta duci o viata prospera, lipsita de grijile financiare. Cu toate acestea, copiii unora dintre cei mai bogati IT-isti din lume duc o viata normala, de adolescenti, fiind implicati si in activitati filantropice.

Tesla a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Tesla a promis ca va realiza cea mai mare baterie din lume pentru a remedia situatia dezastruoasa a alimentarii cu energie electrica din Australia de Sud. Cei de la Tesla s-au ancorat la mijlocul acestui an la un proiect foarte ambitios. Au semnat un contract cu autoritatile australiene pentru realizarea unei baterii gigantice ce urma [].

Cum arata cea mai frumoasa asistenta din lume. Barbatii se inghesuie sa isi faca programari la cabinetul la care lucreaza - FOTO

O asistenta de la un cabinet dentar a castigat o faima internationala dupa ce a fost numita cea mai frumoasa asistenta din lume. in varsta de 25 de ani, Ning Chen este din.

Halep: Nu sunt cea mai buna jucatoare din lume

Simona Halep considera ca, in pofida numarului unu pe care il ocupa in clasamentul mondial WTA, nu este cea mai buna jucatoare a lumii.

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv.

Miss Univers vine din Africa de Sud! Are 22 de ani. Vezi aici cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost incoronata in Las Vegas. Reprezentanta Africii de Sud a castigat titlul de Miss Universe, dupa o serie de probe de foc. Pe langa frumusetea.

Oamenii care traiesc la 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiti din lume. Legatura dintre temperatura si personalitate

Oamenii care traiesc in regiuni in care temperatura medie este de 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiti si cei mai sociabili din lume, conform unui studiu global publicat marti, citat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )