Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cei mai buni tati ai zodiacului

Antena3 Antena3,
Cei mai buni tati ai zodiacului

Stiai ca zodia in care te-ai nascut poate influenta modul in care iti cresti copiii. Afla care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. Berbec Tatii Berbec isi doresc ca cei mici sa aiba ce n-au avut ei. Pentru tatii. continuă pe Antena3

Veste buna pentru fani. Cei mai buni tenismeni romani vor face echipa, in aprilie, la BRD Nastase Tiriac Trophy

Programat in perioada 18-24 aprilie, turneul bucurestean va oferi fanilor ocazia de a-i vedea jucand impreuna pe cei mai buni tenismeni romani.

Erste Asset Management: Varstnicii, cei mai numerosi si mai bogati investitori

Persoanele in varsta sunt cei mai numerosi, dar si cei mai bogati investitori ai fondurilor administrate de Erste Asset Management, a declarat Mihnea Barbulescu, directorul de vanzari al companiei. Varstnicii au plasamente in valoare de 2,2 miliarde.

Studiu: care sunt cei mai cautati barbati pentru intalnirile romantice

Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalniri romantice, in timp ce ei prefera in principal fizioterapeute, femei care se ocupa cu designeul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de reteaua online Tinder si citate de Mediafax.

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.

Serena Williams face reclama la sutiene. Am cei mai frumosi sani din WTA. Fotografii cu bijuteriile americancei

Serena Williams isi continua pauza competitionala, ocupandu-se de publicitate, in vreme ce concurenta sa asuda pe la diferite turnee, in cautarea unei pozitii mai bune in topul WTA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )