Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cei mai mari iluzionisti din lume in premiera la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cei mai mari iluzionisti din lume in premiera la Bucuresti

Anul acesta au facut inconjurul Europei cu peste 100 de show-uri in fata a peste un milion de oameni. continuă pe România Liberă

Ar putea fi cea mai batrana pisica din lume: cum a ajuns la varsta fabuloasa

In functie de afinitatea pe care o ai pentru pisici, s-ar putea sa stii ca varsta lor maxima graviteaza intre 15 si 20 de ani, exista insa si exceptii de la regula. Pisicile sunt niste fiinte adorabile. Din acest motiv, le gasesti in domiciliile multor oameni, indiferent de varsta. Afinitatea pentru aceste feline nu este .

BANK OF CHINA A patra cea mai mare banca din lume s-a lansat la Bucuresti

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, si-a lansat, in urma cu cateva momente, sucursala de la Bucuresti. Evenimentul, care se afla in desfasurare, vine in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

Cea mai longeviva iubire din lume: Charlotte si John sarbatoresc 80 de ani de casnicie. Cum s-au cunoscut cei doi

John si Charlotte Henderson, in varsta de 106, respectiv 105 ani, s-au cunoscut in 1934, pe vremea cand erau studenti la Universitatea din Texas. Cei doi au fost recunoscuti drept cel mai longeviv cuplu casatorit in viata de catre Guinness World Records.

Stirile ProTV: Romanul care compune melodiile celor mai celebri artisti din lume. Cu ce cantarete a colaborat

Inca o data s-a vazut ca romanii sunt talentati. Mai multi artisti si producatori si-au unit fortele si au reusit sa colaboreze cu artisti de peste hotare, precum Selena Gomez sau Alicia Keys.

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti.

Peste 4.000 de someri, in evidentele AJOFM Ialomita. Cei mai multi provin din mediul rural

In evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita erau inregistrati, la sfarsitul lunii octombrie, 4. 023 someri din care 1. 840 femei), rata somajului fiind de 4,30%, cu 0,97% sub valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.

Cel putin 250 de jurnalisti, in inchisoare in 2019. China, Turcia, Arabia Saudita si Egipt, tarile cu cei mai multi incarcerati

Cel putin 250 de jurnalisti se afla in prezent inchisi in tari din intreaga lume, pentru ca si-au facut meseria, se arata intr-un raport al Committee to Protect Journalists CPJ), potrivit caruia cei mai multi sunt inregistrati in China, Turcia, Arabia Saudita si Egipt.

Bank of China - a patra banca din lume, si pe piata noastra

A patra banca din lume dupa active si-a deschis, aseara, o sucursala la Bucuresti. Bank of China a fost lansata pe piata noastra in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

Economisti: contributiile la pensiile private trebuie sa fie mai mari decat cele la stat. Decreteii vor sufoca sistemul public de pensii

Economistii CFA Romania arata ca este absolut necesar sa se modifice legislatia astfel incat contributiile la pensiile private sa fie mai mari decat cele la pensiile de stat.

Rusia va testa pana la sfarsitul anului una dintre cele mai puternice arme din lume

Malka, una dintre cele mai puternice sisteme de artilerie autopropulsata din lume, este o versiune modernizata a 2S7 Pion. Poate trage 2,5 focuri pe minut si incarcatura sa este de opt proiectile fiind nevoie de cel putin 7 oameni pentru a folosi arma.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )