Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai bogat rus si-a vandut actiunile Apple si Facebook pentru a investi in domeniul IT din China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai bogat rus si-a vandut actiunile Apple si Facebook pentru a investi in domeniul IT din China

Miliardarul Aliser Usmanov, cel mai bogat om din Rusia, si-a vandut actiuni pe care le detinea la Apple si Facebook pentru a se concentra pe sectorul IT din China, inclusiv Alibaba Group, si posibil pe investitii in Rusia. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai bogat rus si-a vandut actiunile Apple si Facebook pentru a investi in China

Miliardarul Aliser Usmanov, cel mai bogat om din Rusia, a vandut actiuni pe care le detinea la Apple si Facebook pentru a se concentra pe sectorul IT din China, inclusiv Alibaba Group, si posibil pe investitii in.

Cel mai bogat patron din Liga 1, la DIICOT: Ajutor de 130 de milioane de dolari?

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, la Astra Ploiesti, a fost audiat luni de DIICOT in dosarul in care apare politicianul Adriean Videanu. Niculae este banuit a fi primit pentru una dintre societatile sale, SC Interagro SA, facilitati incorecte din partea lui Videanu. Suma este uriasa: 130 de milioane de euro.

Cel mai bogat patron din Liga 1 chemat la DIICOT

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1, a fost chemat, luni, la DIICOT pentru a-i fi adusa la cunostinta faptul ca s-a dispus o expertiza in dosarul in care Adriean Videanu este acuzat de abuz in serviciu, prin faptul ca l-ar fi favorizat pe omul de afaceri.

Actiunile Microsoft au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani.

Actiunile Microsoft au crescut marti cu pana la 5% si au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, in urma informatiilor ca grupul va lansa in aceasta luna o versiune Office pentru iPad, care ar putea genera venituri de ordinul miliardelor de dolari, relateaza Mediafax. Surse apropiate situatiei au declarat marti ca directorul general al Microsoft, Satya Nadella, va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad si va oferi gratuit unele functii ale serviciului. Microsoft va oferi .

Un rus, cel mai tanar pilot din istoria F1 care puncteaza.

Rusul Danil Kviat Toro Rosso) a devenit duminica, la 19 ani si 322 de zile, pilotul cel mai tanar care puncteaza intr-o cursa de Formula 1, dupa ce a ocupat locul 10 la Marele Premiu al Australiei, doborand astfel recordul de precocitate detinut de germanul Sebastian Vettel, informeaza formula1. com. Debutantul Kviat, campion in categoria GP3 in 2013, a batut cu 27 de zile, performanta inregistrata de Vettel, care, in 2007, la 19 ani si 349 de zile a terminat pe locul 8 primul mare premiu .

Un fond care mizeaza pe scadere - cel mai bun randament dintre fonduri

Fondul de investitii Certinvest Short Fund a inregistrat un avans de 1,81%, raportat la moneda europeana in perioada analizata, consemand cel mai randament pe acest segment.

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters.

Lionel Messi, desemnat CEL MAI BUN MARCATOR din istoria clublui FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de reu.

Crin Antonescu: La prezidentiale contracandidatul meu va fi cel mai probabil Ponta. Pe Basescu as fi vrut sa-l am adversar, dar nu se poate, si atunci merge si Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca cel mai probabil contracandidatul sau la alegerile prezidentiale va fi premierul si liderul PSD, Victor Ponta, cu sanse de a obtine intre 48 si 52 la suta in turul II de scrutin, scrie agentia Mediafax.

Antonescu, despre prezidentiale: Contracandidatul meu va fi cel mai probabil Victor Ponta, care ar putea obtine intre 48-52% in turul II

Cel mai probabil contracandidat al luiCrin Antonescu la alegerile prezidentiale este presedintele PSD VictorPonta, crede liderulPNL, spunand ca premierul are sanse de a obtine intre 48 si 52 la.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )