Libnet.ro
UNICEF

15:31

VIDEO Un pescar din Franta a prins cel mai mare somn din lume

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un pescar din Franta a prins cel mai mare somn din lume

Un pescar din Franta a facut captura vietii lui. Barbatul a prins un somn de 2,74 de metri, stabilind un nou record mondial pentru aceasta specie de peste. continuă pe Adevărul

Dobanzile continua sa creasca: Indicele Robor la 3 luni a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie news. ro.

Indicele ROBOR la 3 luni a atins pragul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, atingand astazi nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CE: UE a pierdut, in 2015, 152 de miliarde de euro din TVA; Romania, pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare

Tarile din Uniunea Europeana au pierdut venituri de proximativ 152 de miliarde de euro din taxa pe valoare adaugata TVA) in 2015, potrivit unui studiu al Comisiei Europene CE). Romania se afla pe primul loc, cu cel mai mare decalaj de incasare a TVA.

Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania. Superland va avea Cinema 8D, unic in Europa

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide in noiembrie la Brasov. Compania a demarat o campanie de recrutari, incercand sa angajeze 120 de persoane, din care 60.

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita, lansat. 15 localitati vor fi modernizate

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita a fost lansat, marti, 26 septembrie 2017, in Sala Unirii a Consiliului Judetean. Valoarea totala a proiectului este de peste 211 milioane de lei si de el vor beneficia 15 localitati.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

Business Report: Pretul energiei creste cu 3,45 lei pe luna, iar scumpirea gazelor a fost amanata; Smithfield, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, achizitioneaza doi producatori romani de mezeluri; Cum vrea Emmanuel Macron sa exporte En Ma

Decizie de 7 miliarde de euro: pe mana cui va dati banii de pensii? Una dintre putinele reforme structu65474;rale facute de Romania in ultimul deceniu ar putea fi inversata. Cea mai importanta intrebare este in mainile cui isi vor incredinta contribuabilii. Deficit aproape dublu la opt luni fata de executia la limita de anul trecut. Factorii de maxim impact. Bugetul general consolidat a inregistrat la finele primelor opt luni din 2017 un deficit de circa sase miliarde si jumatate de lei, suma echivalenta cu.

CTPark Bucharest West, proiectat sa devina cel mai mare parc industrial din Europa de Est

Pe langa cei 100. 000 mp deja aflati in constructie, dezvoltatorul a mai achizitionat teren in zona, astfel incat pana in 2020 suprafata construita sa fie de peste 700. 000 mp. Investitia totala in parcul logistic va depasi suma de 150 milioane de euro, pana in primul trimestru al anului urmator.

Cel mai mic sens giratoriu din Romania. Mai mult incurca traficul, decat sa-l fluidizeze - VIDEO

Orasul Cluj-Napoca s-a pricopsit cu cel mai mic sens giratoriu posibil. Are doar patru stalpi de semnalizare, trei indicatore si mai mult incurca traficul decat sa-l fluidizeze. Masinile.

Trei parcuri noi cu bani europeni in cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )