Libnet.ro
UNICEF

23:45

Republica Moldova, in topul statelor cu cel mai mare consum de alcool

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, in topul statelor cu cel mai mare consum de alcool

Moldova se afla in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor in lume. Conform Raportului global privind consumul de alcool si sanatatea OMS, 2014), Moldova a inregistrat un consum anual de 16,8 litri alcool pur/locuitor la varsta de 15 ani+, din care 10,5 litri alcool neinregistrat produs in gospodarii). Consumul de alcool raportat exclusiv la populatia consumatoare de alcool este de 25,4 l alcool pur/locuitor in an. continuă pe Adevărul

Cel mai mare lant de cafenele din lume si-a inchis magazinul online

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, cu sediul in Washington, si-a inchis magazinul online, dupa ce inca din august a inceput sa vanda online articole reduse cu pana la 50%.

Dobanzile continua sa creasca: Indicele Robor la 3 luni a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie news. ro.

Indicele ROBOR la 3 luni a atins pragul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, atingand astazi nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

Faze tari:Biblia Diavoluluifascineaza chiar si astazi. Cuprinde inclusiv un portret detaliat al Diavolului;Cel mai mare peste capturat pana acum;Tunelurile de pe Marte si Luna ar putea reprezenta viitoarea locuinta a astronautilor

Au venit la nunta mascati in dinozauri. Americanii Vincent Rivani, de 28 de ani, si Ashley Coleman, de 27 de ani, si-au dorit o nunta. Au defilat cu mancarea pe ele. Parada vestimentara Vogue Food Fashion by Toma a fost organizata de bucatarul Cosmin Ioan Toma, cunoscut pentru.

Liviu Dragnea ar putea fi invidios! Unde a fost prins cel mai mare somn din lume (FOTO)

Liviu Dragnea ar putea fi invidios daca afla de captura record a unui somn, in Franta. Desi povestile pescaresti sunt cunoscute pentru exagerarile lor, de data aceasta lucrurile sunt reale. Somnul.

Premiile Nobel 2017 vor fi acordate luni la Stockholm pentru cel mai mare beneficiu adus omenirii

Premiile Nobel 2017 pentru Medicina sau Psihologie, Fizica, Chimie, Pace, Economie si Literatura vor fi acordate, incepand de luni, de fundatia care poarta numele marelui savant suedez. in beneficiul omenirii era deviza si crezul lui Alfred Nobel, justificarea sa pentru acordarea prestigiosului premiu, pe care din 1901 l-au primit 911 personalitati.

Clipe groaznice pentru sute de pasageri. Motorul celui mai mare avion a explodat in zbor

Clipe ingrozitoare pentru 520 de oameni aflati la bordul unui Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume. Unul dintre cele patru motoare ale aeronavei a explodat deasupra Oceanului.

Banca Mondiala estimeaza pentru 2017 o crestere economica in Republica Moldova cu 3,5%

Banca Mondiala estimeaza pentru anul 2017 in Republica Moldova o crestere a economiei cu 3,5%. Cresterea va fi sustinuta de o recolta buna si un consum privat puternic pe fundalul remiterilor mai mari si cresterilor salariale din sectorul privat si public. Totodata, consolidarea cresterii pe termen mediu va depinde de restructurarea sectorului financiar si energetic, si de eficienta finantelor publice.

Caz socant in Republica Moldova. Un barbat a incercat sa isi rastigneasca iubita

Caz socant in Republica Moldova. O femeie, in varsta de 48 de ani, a ajuns la spital dupa ce concubinul ei, cu 16 ani mai tanar, i-a fi batut cuie in palme. intre cei doi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )