Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare rival de pana acum pentru iPad ajunge pe piata din 13 noiembrie. Ce noutati aduce ? [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare rival de pana acum pentru iPad ajunge pe piata din 13 noiembrie. Ce noutati aduce ? [VIDEO]

Programata initial pentru o lansare oficiala pe 29 octombrie, tableta Nexus 10 a celor de la Google a fost prezentata in afara evenimentului din New York din cauza avertizarii meteorologice legata de uraganul Sandy care a lovit coasta de est a Statelor. continuă pe Wall-Street Ro

Un fost student de teologie reprezinta Romania la cel mai mare concurs de Miss pentru transsexuali

Un tanar din Romania se pregateste sa reprezinte tara la Miss International Queen 2012, concurs de frumusete pentru transsexuali ce va avea loc in Thailanda. Inedit este faptul ca transexualul roman este.

Cel mai mare MISTER al lumii - descoperit in unicul loc de pe Terra pe care oamenii de stiinta nu il pot explica?

Un grup de oameni de stiinta canadieni au descoperit ruine scufundate intre Yucatan si Cuba, ruine care ar putea fi asociate cu orasul mitic Atlantida, potrivit agentiei de presa cubaneza Prensa Latina.

Mihai Sturzu, de la Hi-Q, lasa gasca pentru una mai mare: Cantaretul candideaza pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei

Nicio campanie fara un cantaret. Aproape toate partidele si-au pus de-a lungul timpului artisti pe liste. Sunt renumiti, da bine pentru partid si atrag voturi. Acum, USL merge in batalie cu Mihai Sturzu, de .

Cea mai frumoasa sau cel mai frumos ? Concurs de frumusete pentru transexuali

Romania este reprezentata anul acesta, pentru prima oara, la Miss International Queen, un concurs de frumusete pentru transexuali. in varsta de 24 de ani, candidata romanca se numeste Tania si este originara .

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

VIDEO FOTOGALERIE Nexus 10 si Nexus 4: tableta cu cel mai dens ecran si un nou telefon Google

Google a lansat o noua tableta sub marca Nexus, de aceasta data cu un display de 10 inci si o rezolutie de 2500x1600 pixeli, cea mai mare din lume pentru o tableta in acest moment, si un nou telefon care ruleaza noul Android 4. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

Niciun analist nu a prevazut asta. Cel mai puternic stat din Europa, afectat de criza din zona euro

Rata somajului din Germania a inregistrat in octombrie o crestere de doua ori mai mare decat anticipau analistii, intrucat criza din zona euro a afectat cresterea economica si a determinat companiile sa.

Cea mai mare banca ramane pe pierdere. Vezi rezultatele BCR pentru T3

BCR, cea mai mare banca din Romania in functie de active, a inregistrat in trimestrul al treilea al anului o pierdere neta de 212,5 milioane lei, in scadere cu 11,3% fata de perioada aprilie-iunie, pe fondul cresterii provizoanelor de risc aferente.

Un grup de ONG-uri cere libertate mai mare la manifestatii si limitarea interventiilor in ...

Un grup de ONG-uri a elaborat un proiect de modificare a Legii nr. 60/1991 privind adunarile publice, pentru o mai mare libertate a manifestatiilor si limitarea interventiei fortelor de ordine, initiativa fiind dezbatuta marti, la Parlament, cu reprezentanti ai Politiei si Jandarmeriei, potrivit Mediafax. Proiectul de lege a fost inaintat de Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) si Agentia de Monitorizare a Presei - ActiveWatch. La .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )