Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai straniu obicei funerar din istorie: Mamele se fotografiau tinandu-si copiii morti in brate

B1 B1,
Cel mai straniu obicei funerar din istorie: Mamele se fotografiau tinandu-si copiii morti in brate

O serie de fotografii care dateaza din epoca Victoriana ce dezvaluie un obicei funerar socant, au fost descoperite de curand, relateaza Cancan. in anii 1800, oamenii obisnuiau sa pastreze vie. continuă pe B1

Incepe cel mai mare pelerinaj religios din tara, la Sf. Parascheva. Reteta de succes a BOR: cum a transformat Biserica un cadou de la turci in brandul Romaniei

Cel mai important pelerinaj religios din Romania incepe astazi, la Iasi, unde sunt asteptati, pana pe 15 octombrie, peste jumatate de milion de romani. Mai mult de jumatate se vor inchina in fata moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva, cunoscuta in.

Cel mai rapid sofer orb din lume, 300 km/h intr-un Porsche 911

Recordul de viteza pentru cel mai rapid sofer nevazator din lume ii apartine mai nou lui Mike Newman, care a reusit sa atinga 300 km/h cu un Porsche 911 pe pista de incercari de la Bruntingthorpe, Leicestershire, Marea Britanie, scrie worldcarfans. com.

Renault lanseaza Duster Detour, cea mai frumoasa Dacie din istorie: imbina Mad Max cu Terminator

Renault va lansa la Salonul Auto de la Johannesburg Duster Detour in Africa de Sud, cea mai frumoasa Dacie din istorie, relateaza Autorevolution. Masina a fost construita in colaborare cu un studio de design.

BMW expune la SAB 2013 X6 M: Este cel mai puternic automobil de la aceasta editie a salonului

Automobile Bavaria va expune la salonul auto SAB 2013 modelul X6 M, considerat cel mai puternic automobil de la aceasta editie a salonului, relateaza Agerpres. Automobilul cu motor de 4,4 litri si 555 CP are un.

Este cel mai SIGUR bloc din tara. Aici, locatarii nu simt niciun CUTREMUR

Cel mai sigur bloc din Iasi, in caz de cutremur, a fost costruit inainte de 1989. Imobilul de patru etaje are fundatia asezata pe un sistem de role care il fac sa atenueze miscarea pamantului. Locatarii.

Samsung, cel mai puternic investitor in parcuri solare din Romania dupa un proiect de 100 milioane euro

Parcul solar din Slobozia, judetul Giurgiu, a fost finalizat cu ajutorul unei investitii de 100 de milioane de euro din partea companiei sud-coreene Samsung, gigantul devenind astfel cel mai puternic investitor in.

Achim Irimescu (Ministerul Agriculturii): TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si la carne

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, unde evaziunea a crescut de la majorarea taxei la 24%, a declarat miercuri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu,la.

Este cel mai dorit gadget al momentului si a ajuns deja in Romania. Cat vom plati pentru o pereche de Google Glass

Cel mai dorit gadget al momentului filmeaza, cauta pe internet, afiseaza informatii si trimite mesaje imediat ce primeste o comanda din partea utilizatorului. Vorbim despre Google Glass, ochelarii revolutionari.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele, asa a luat al doilea mandat

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine, comentand declaratiile lui Traian Basescu, ca seful statului stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009.

Cel mai vechi cinematograf din lume, readus la viata. Aici au fost proiectate, in 1899, primele filme ale fratilor Lumiere

Cel mai vechi cinematograf din lume, Eden-Theatre, in care au fost proiectate in 1899 primele filme ale fratilor Lumiere, a fost renovat si va fi redeschis miercuri in localitatea La Ciotat din sudul Frantei,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )