Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mexicanii, cei mai grasi oameni din lume: 70% dintre adulti sunt supraponderali

B1 B1,
Mexicanii, cei mai grasi oameni din lume: 70% dintre adulti sunt supraponderali

Mexicanii au depasit americanii intr-un top al tarilor cu cel mai mare grad de obezitate si fac acum parte din poporul cu cei mai multi supraponderali din lume, potrivit 7sur7. be. in jur de 70% dintre. continuă pe B1

Declaratia facuta de unul din cei mai mari oameni din Romania, care arata GRAVITATEA situatiei in care ne aflam

Totul in aceasta lume este ciclic. Iar daca ar fi sa pornim de la spusele inteleptului Solomon:Nu este nimic nou sub Soare, tot ce a fost va mai fi vom ajunge la aceeasi concluzie. Repetitivitatea.

FOTO Cel mai rapid feribot din lume: turbine de Boeing, 59.000 CP, poarta numele Papei!.

Australienii de la santierul naval Incat au construit cel mai rapid feribot din lume, nava folosind in sistemul de propulsie turbinele cu gaz ale General Electric GE), disponibile de asemenea pe avionul Boeing 747. Turbinele folosite la motoarele cu reactie din industria aeronautica cumuleaza impreuna nu mai putin de 59. 000 CP, ceea ce transforma feribotul Francisco intr-un adevarat Concorde al apelor. Cu toate ca exista si salupe mai rapide, atunci cand vorbim despre o nava de 99 metri .

Feribotul Francisco, cea mai rapida nava din lume

Constructorii de la santierul naval Incat din Australia au finalizat si testat cea mai rapida nava din lume, actionata de doua turbine cu gaz de la GE folosite la motoare de aeronava si care genereaza doua jeturi de apa, conform unui comunicat de presa.

Cea mai rapida nava din lume foloseste turbine cu gaz GE

Constructorii de la santierul naval Incat din Australia au anuntat ca au finalizat si testat cea mai rapida nava din lume, actionata de doua turbine cu gaz de la GE folosite la motoare de aeronava si care genereaza doua jeturi de apa.

Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Grecia a lansat o noua campanie de promovare a turismului, sub numele Grecia, cea mai bogata tara din lume, cu referire insa la cultura si istoria tarii, intrucat nivelul de trai al grecilor a scazut simtitor in ultimii ani, marcati de recesiune dura si criza supraindatorarii statului.

Transparency International prezinta harta celor mai corupte tari din lume

O persoana din patru a platit mita, in ultimul an, pentru a avea acces la unele servicii publice sau unele institutii, potrivit unui sondaj al organizatiei Transparency International, efectuat in 95 de.

Poate fi revitalizata capitala judetului cu cei mai multi analfabeti din Romania? Primarul Giurgiului, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii miercuri de la 15.00

Giurgiu este una dintre principalele porti de intrare in Romania. In ultimii zece ani populatia orasului a scazut cu 10. 000 de locuitori de la 72. 000 la 62. 000 de locuitori). Totodata, potrivit datelor de la ultimul recensamant judetul Giurgiu are cel mai mare numar de analfabeti din tara. Ce proiecte importante de infrastructura se vor realiza in Giurgiu in urmatorii ani? Cum intentioneaza Primaria sa atraga investitorii si sa creeze locuri de munca? Ce se poate face pentru a reduce numarul de persoane analfabete? Cand se vor asfalta strazile de pamant din oras? Cum se poate rezolva problema cainilor fara stapan? Primarul orasului Giurgiu, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii miercuri, incepand cu ora 15.

Poate fi revitalizata capitala judetului cu cei mai multi analfabeti din Romania? Primarul Giurgiului, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii

Giurgiu este una dintre principalele porti de intrare in Romania. In ultimii zece ani populatia municipiului a scazut cu 10. 000 de locuitori de la 72. 000 la 62. 000 de locuitori). Totodata, potrivit datelor de la ultimul recensamant judetul Giurgiu are cel mai mare numar de analfabeti din tara. Ce proiecte importante de infrastructura se vor realiza in Giurgiu in urmatorii ani? Cum intentioneaza Primaria sa atraga investitorii si sa creeze locuri de munca? Ce se poate face pentru a reduce numarul de persoane analfabete? Cand se vor asfalta strazile de pamant din oras? Cum se poate rezolva problema cainilor fara stapan? Primarul din Giurgiu, Nicolae Barbu, discuta online cu cititorii. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Doi dintre cei mai indragiti papi din istoria recenta a Bisericii Catolice vor fi declarati sfinti

Daca anuntul Vaticanului ca Papa Ioan Paul al II-lea va fi canonizat n-a mai surprins pe nimeni, vestea ca si Papa Ioan al XXIII-lea va trece in randul sfintilor i-a lasat pe cativa cu gura deschisa. Canonizarea celor doi suverani pontifi, anuntata vineri, a aruncat intr-un con de umbra un alt eveniment important: publicarea singurei Enciclice scrise de patru maini, adica de cei doi papi aflati in viata, scrie Irish Times.

Doi dintre cei mai indragiti Papi din istoria recenta a Bisericii Catolice vor fi declarati sfinti

Daca anuntul Vaticanului ca Papa Ioan Paul al II-lea va fi canonizat n-a mai surprins pe nimeni, vestea ca si Papa Ioan al XXIII-lea va trece in randul sfintilor i-a lasat pe cativa cu gura deschisa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )