Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tare selfie din Romania! Mihai Gadea s-a fotografiat alaturi de campioanele europene la gimnastica si de premierul Ponta

Antena3 Antena3,
Cel mai tare selfie din Romania! Mihai Gadea s-a fotografiat alaturi de campioanele europene la gimnastica si de premierul Ponta

Mihai Gadea a realizat, in cadrul editiei speciale a emisiunii Sinteza Zilei de luni seara, un selfie alaturi de gimnastele de aur ale Romaniei si de premierul Victor Ponta. Imaginea poate fi gasita atat pe. continuă pe Antena3

Forza Zu- cel mai mare concert din Romania a obtinut cea mai mare audienta la ZU TV!

Zi exceptionala ieri pentru postul Zu TV, care a obtinut audiente remarcabile. in transmisiune directa de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19. 00 si pana la ora 02. 00, Forza Zu- cel mai mare concert.

Gigantul Alibaba ar putea fi cel mai mare IPO din SUA: de ce are succes si cum functioneaza business-ul chinezesc

Grupul Alibaba, gigantul eCommerce chinezesc fondat in 1999, ar putea fi cel mai mare IPO din SUA din toate timpurile. Compania a trimis datele necesare pentru a putea incepe sa vanda actiuni la New York Stock Exchange.

Leul a atins cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, dupa ce SP a imbunatatit ratingul Romaniei

Leu s-a apreciat pana la cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, ajungand vineri la 4,4275 lei pentru un euro. Aceasta apreciere vine dupa ce americanii de la agentia de evaluare financiara.

Pretul nichelului, in cel mai important declin din ultimele 31 de luni

Pretul futures al nichelului a consemnat ieri, pe piata din Londra, cel mai important declin din ultimele 31 de luni, investitorii considerand ca avansul pe care l-a avut cotatia acestuia de la inceputul lui 2014 a fost exagerat.

OTP Bank revine pe profit in Romania. Cel mai bun rezultat din ultimii 3 ani

OTP Bank Romania a inregistrat profit net de un miliard de forinti 3,2 milioane de euro) in primul trimestru, cel mai mare castig incepand din trimestrul al doilea al anului 2011, rezultatul fiind sustinut de cresterea profitului operational si.

FOTO Scandal la cel mai mare concert din Romania: presedintele Consiliului Judetean Cluj, acuzat ca-si face campanie electorala

Circa 70. 000 de spectatori au participat, ieri, la concertul Forza Zu de pe Cluj Arena, conform oficialilor Consiliului Judetean Cluj. Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a tiparit mii de fluturasi cu fotografia lui si mesajul: Draga clujeanule, te invit la cel mai mare concert al anului din Romania, organizat de Consiliul Judetean Cluj.

Basescu: Romania nu este cel mai corupt stat din UE

Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, onsidera presedintele Traian Basescu, care a adaugat ca trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie.

Faze Tari: Au facut sex in fata unui bancomat! Trecatorii le-au facut poze amuzati; Cel mai sarac presedinte din lume isi doneaza 97% din salariu, sta intr-un cartier modest si conduce o masina din '87; Trei studenti au descoperit 40.000 de dolari intr-o

I-a facut fiice sale cate o poza in fiecare zi, timp de 18 ani! Vezi ce cadou genial i-a facut de majorat. Un tata a avut o idee care l-a obsedat vreme. Fotomodelul de 290. 000 de dolari creste gaini. Este plina de bani, dar si extrem de zgarcita! Cel mai bine platit fotomodel din lume, Gisele Bundchen.

Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera cel mai mare laser din lume

Laserul de la Magurele, cea mai puternica infrastructura de acest fel construita vreodata in lume, poate insemna pentru Romania, dincolo de intrarea in elita mondiala a lumii stiintifice si o sansa uriasa de dezvoltare economica pentru zona metropolitana a Capitalei. Problemele uriase de infrastructura ar putea transforma proiectul intr-un esec daca autoritatile vor arata aceeasi lipsa de implicare ca si pana acum.

Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: Va insemna prabusire economica

Cel mai bogat cetatean al Ucrainei, miliardarul Rinat Ahmetov, a cerut locuitorilor din Donbass sa se gandeasca la a trai fericiti in componenta Ucrainei. Ducem o viata necajita. Iar eu vreau ca Donbass si fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )