Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai trist urs din lume: O petitie pentru salvarea animalului a strans peste 270.000 de semnaturi (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai trist urs din lume: O petitie pentru salvarea animalului a strans peste 270.000 de semnaturi (VIDEO)

Mai mult de 270. 000 de persoane au semnat deja o petitie initiata de Animals Asia pentru salvarea unui urs polar dintr-un centru comercial din Guangzhou, China. Acesta este expus intr-un acvariu pentru a fi. continuă pe B1

Messi, urmarit de fani si in vacanta. Cum a fost surprins cel mai bun jucator din lume de un suporter fanatic (FOTO)

Mai este putin pana cand lotul Barcelonei se va reuni, iar Lionel Messi profita de ultimul timp liber ramas pana la reluarea campionatului din Primera. El se afla cu familia intr-o.

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Actiunile Swatch Group au scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate

Actiunile Swatch Group, cel mai mare producator mondial de ceasuri, au scazut la bursa cu 14%, atingand cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate, dupa ce compania elvetiana a avertizat ca profitul sau va scadea cu 50-60% in primul semestru din acest an, transmit agentiile internationale.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Extremistul jihadist cel mai cautat din Indonezia, Santoso, a fost ucis in lupte cu fortele de ordine, a anuntat marti politia dupa ani de urmarire a acestui militant sustinator al gruparii Statul.

Ivo Karlovic, cel mai batran campion din circuitul ATP din ultimii 37 ani

Croatul Ivo Karlovic a devenit, duminica, cel mai varstnic castigator de turneu ATP din ultimii 37 ani ai circuitului mondial profesionist.

Piata auto a atins in iunie cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Luna iunie a fost cea mai buna luna din ultimii sase ani sub aspectul vanzarii de autoturisme noi, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Lovitura pentru admiratorii uneia dintre cele mai ravnite femei din lume. Veste majora in familia Ducesei Kate Middleton

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a logodit cu milionarul James Matthews, dupa o relatie de aproape un an, a anuntat presa din Marea Britanie. James Matthews ar fi cerut-o de sotie in timpul.

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Costin.

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Elevul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )