Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel putin 14 morti, dupa ce doua masini au explodat in Baghdad/ISIS revendica atacurile

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 14 morti, dupa ce doua masini au explodat in Baghdad/ISIS revendica atacurile

Doua masini au explodat in Baghdad, atacurile fiind revendicate de gruparea terorista Stat Islamic. Numarul mortilor este estimat la 14-17, peste alte 20 de persoane fiind ranite, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Atac cu masina capcana la Bagdad. Cel putin 10 morti

Autoritatile irakiene au anuntat luni dimineata ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 35 au fost ranite dupa ce o masina-capcana a explodat in districtul Sadr City din Bagdad .

Explozie in Sadr City (Bagdad), cel putin 10 morti

Cel putin 10 persoane au fost ucise si 35 ranite dupa ce o masina a explodat intr-o piata aglomerata din Sadr City, in suburbiile Bagdadului, anunta surse din politie si din serviciile de interventie, citate de Reuters.

UPDATE Explozie in Sadr City (Bagdad), cel putin 32 de morti si peste 60 de raniti

Cel putin 32 de persoane au fost ucise si 61 ranite luni intr-un atentat sinucigas cu masina capcana in Bagdad, potrivit AFP.

Atac cu masina-capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 35 de morti si 61 de raniti

Autoritatile irakiene au anuntat luni dimineata ca cel putin 35 de persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 61 au fost ranite dupa explozia unei masini-capcana in districtul predominant siit Sadr City din metropola Bagdad, transmite Reuters.

O revolta dintr-o inchisoare din Brazilia s-a soldat cu cel putin 60 de morti. Incidentul a fost provocat de o confruntare intre detinuti membri a doua organizatii criminale

Cel putin 60 de persoane au murit in urma unei revolte izbucnite intr-o inchisoare din Manaus, in nordul Braziliei, in noaptea de duminica spre luni, a anuntat un responsabil al administratiei penitenciare locale.

Este CEL MAI MARE masacru comis. MACEL intr-o inchisoare: Cel putin 60 de MORTI

Cel putin 60 de persoane au murit in noaptea de duminica spre luni, in urma unei revolte care a izbucnit intr-o inchisoare din Manaus, in nordul Braziliei. Pentru moment, am.

Revolta la o inchisoare din Brazilia, soldata cu cel putin 60 de morti

O revolta izbucnita intr-o inchisoare din Manaus nordul Braziliei) s-a soldat cu moartea a cel putin 60 de persoane, in noaptea de duminica spre luni, a anuntat un responsabil al administratiei penitenciare locale, transmite agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Dragnea: Nu m-am dus cu o lista la Grindeanu si i-am cerut sa o accepte; cel putin cinci nume au fost propunerile lui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la Parlament, ca nu a mers cu lista de ministri la premierul desemnat Sorin Grindeanu si nu i-a cerut sa o accepte, cel putin cinci propuneri venind din partea viitorului prim-ministru.

Cel putin 20 oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York.

Cel putin 100 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat in Brooklyn

Cel putin 100 de persone au fost ranite dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York, relateaza NBC News. Serviciile de urgenta au ajuns la fata locului, in gara Atlantic, iar circulatia trenurilor in zona a fost intrerupta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )