Libnet.ro
UNICEF

23:46

Cel putin 18 mineri au murit din cauza unei scurgeri de gaz in China

România Liberă România Liberă,
Cel putin 18 mineri au murit din cauza unei scurgeri de gaz in China

Cel putin 18 mineri au murit, sambata, din cauza unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din sud. continuă pe România Liberă

Cel putin 18 mineri au murit in China din cauza unei scurgeri de gaze

Cel putin 18 mineri au murit, sambata, din cauza unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din sud-vestul Chinei, unde salvatorii incearca sa ajunga la cinci alti mineri, blocati sub pamant, relateaza AFP citata de Agerpres.

China: 18 mineri au murit in urma unei scurgeri de gaz

Mass-media chineze oficiale au anuntat moartea a 18 mineri, sambata, din cauza unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din sud-vestul Chinei, unde salvatorii incearca sa ajunga la alti cinci mineri prinsi sub pamant, relateaza AFP.

Accesul la statia de metrou Academia Militara, afectat din cauza unei avarii la o conducta de apa. Trenurile circula normal

In cursul serii de miercuri, una dintre caile de acces in statia de metrou Academia Militara a fost afectata, din cauza unei avarii, la o conducta de apa ce se afla in afara santierului pentur Magistrala 5.

Aeronava cu pasageri spre Londra, intoarsa la sol pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unei indicatii neconforme

O cursa Tarom Bucuresti - Londra a fost intoarsa la sol, sambata dupa-amiaza, din cauza unei indicatii neconforme, a anuntat Tarom. Compania precizeaza ca zborul va avea o intarziere de aproximativ doua ore.

Valery Giscard dEstaing, fostul presedinte al Frantei, a murit din cauza complicatiilor provocate de COVID-19

Fostul presedinte al Frantei, Valery Giscard dEstaing,a murit, miercuri seara, la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, pe fondul unor probleme cardiace mai.

Razvan Tomescu, jurnalist sportiv la Radio Romania Actualitati, a murit din cauza Covid-19

Site-ul Radio Romania Actualitati anunta, vineri, pierderea colegului lor Razvan Tomescu, jurnalist care a relatat de la opt editii ale Jocurilor Olimpice de iarna sau de vara. Gazetarul a pierdut lupta cu Covid-19, virus cu care se infectase.

Probleme pentru cursa TAROM Bucuresti - Londra. Avionul s-a intors la Otopeni din cauza unei probleme tehnice

Cursa TAROM Bucuresti - Londra, care a decolat sambata, la ora12:20 de pe Aeroportul Henri Coanda a revenit la sol, la putin timp de la plecare, din cauza unei indicatii neconforme de la bord, potrivit unui anunt al companiei aeriene. Pasagerii vor fi mutati intr-o alta aeronava care a decpolat cu o intarziere de circa 120 de minute.

Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

O tara a ajuns sa isi vanda animalele din cauza secetei. Namibia a scos la vanzare 170 de elefanti vii pentru a reduce efectivele acestora de pe teritoriul sau. Populatia oricum este nemultumita pentru ca intre cele doua specii se isca mereu conflicte violente. Namibia vinde 170 de elefanti. Care este motivul Namibia isi vinde .

Socant. Medic chirurg renumit, mort dupa ce a fost refuzat de colegi sa fie operat din cauza infectiei cu COVID-19: Nu era un mos de trimis la groapa

Infectia cu COVID-19 loveste pe toate caile. Recent, un medic chirurg infectat cu COVID-19 a murit dupa ce a stat in agonie timp doua saptamani pentru a se vindeca. Din pacate, barbatul cazuse de curand, motiv pentru care avea nevoie urgenta de o operatie. Pentru ca medicii au refuzat sa intervina in acest sens, starea .

Horoscop 3 decembrie 2020. O zi cel putin ciudata pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie, iar numerele norocoase sunt 5, 14, 19, 34, 45. Unde mai pui ca culorile care iti poarta noroc sunt verde deschis si bej. Horoscop joi, 3 decembrie pentru fiecare zodie Berbec Pentru Berbeci, anumite obligatii si indatoriri parca le stau .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )