Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel putin 50 de persoane au fost, pe aeroportul Craiova, in apropierea italianului depistat cu virusul ucigas

Adevărul Adevărul,
Cel putin 50 de persoane au fost, pe aeroportul Craiova, in apropierea italianului depistat cu virusul ucigas

Autoritatile din Dolj au stabilit in linii mari traseul italianului de 72 ani care a fost timp de patru zile, in perioada 18-22 februarie, in Romania, la intoarcerea in Italia acesta fiind testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. continuă pe Adevărul

O masina a intrat in multime la un carnaval din Germania. Cel putin zece persoane au fost ranite

O masina a intrat in multime, luni, la un carnaval din Volksmarsen, in centrul Germaniei, provocand ranirea mai multor persoane, a anuntat Politia locala, citata de AFP.

Cutremur puternic in Turcia. Cel putin opt persoane au murit

Un cutremur puternic s-a produs la granita dintre Turcia si Iran. Seismul a avut o magnitudine de 5,7 grade.

Scene de groaza in Germania! Un barbat a intrat cu masina in multime. Cel putin 15 victime, inclusiv copii

Accident deosebit de grav in Germania! Un barbat a intrat cu autovehiculul in mai multe persoane aflate la un carnaval din orasul Volkmarsen. Din pacate, numarul victimelor se ridica la cel putin 15, inclusiv copii. Pana acum, autoritatile nu ofera informatii concrete care sa ateste faptul ca a fost un atentat terorist sau un accident .

Cetatenii din Viena, indemnati de autoritati sa isi faca provizii pentru cel putin doua saptamani, pe fondul epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Viena le recomanda locuitorilor din capitala Austriei sa isi faca provizii de alimente, apa si medicamente pentru cel putin doua saptamani. Anuntul a fost facut de departamentul.

O furtuna de nisip saharian a lovit Insulele Canare: Cel putin 822 de zboruri au fost afectate (VIDEO)

Zborurile au fost anulate pe Insulele Canare, dupa ce o furtuna uriasa de nisip saharian au cauzat inchiderea aeroporturilor. Autoritatile spaniole au declarat ca avioanele au fost redirectionate catre alte.

AGENTIILE DE PRESA: Temerile privind extinderea coronavirusului sterg cel putin 400 de miliarde de dolari din capitalizarea bursiera, in Europa

Pietele bursiere europene au suferit luni cel mai semnificativ declin de la mijlocul lui 2016, pe fondul extinderii numarului de persoane infectate cu coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran, transmite Reuters.

CORONAVIRUS CEL PUTIN 400 MILIARDE DE DOLARI, STERSE DIN CAPITALIZAREA PIETELOR DIN REGIUNE Bursele europene, in cel mai puternic declin din ultimii patru ani

Cotatia petrolului a scazut cu aproape 5%, ieri * Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor sapte ani Bursele europene au inregistrat, ieri, cel mai puternic declin de la mijlocul lui 2016 pana in prezent, pe fondul extinderii numarului de cazuri de coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran. in acelasi timp, cotatiile petroliere s-au diminuat cu aproximativ 5%, in asteptarea unui declin al cererii, iar pretul aurului a urcat datorita orientarii investitorilor catre plasamente refugiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )