Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel putin patru morti in sudul Frantei, afectat de inundatii

România Liberă România Liberă,
Cel putin patru morti in sudul Frantei, afectat de inundatii

Intemperiile din sudul Frantei au provocat moartea a patru persoane, intre care o mama si fiul sau, a caror masina a fost luata de ape, un al doilea copil fiind dat disparut, au anuntat sambata serviciile de salvare. continuă pe România Liberă

Cel putin patru morti in sudul Frantei, afectat de inundatii

Intemperiile din sudul Frantei au provocat moartea a patru persoane, intre care o mama si fiul sau, a caror masina a fost luata de ape, un al doilea copil fiind dat disparut, au anuntat sambata serviciile.

Cel putin 17 morti in doua atentate comise la Bagdad

Cel putin 17 persoane au murit, iar 47 au fost ranite in doua atacuri cu masini-capcana comise miercuri in cartiere din nordul Bagdadului, relateaza AFP. Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un atentat.

IRAK: UCel putin 17 morti in doua atentate comise la Bagdad

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un atentat comis in apropierea fluviului Tigru, in sectorul Graiat din Bagdad. Un alt atentat a avut loc in apropierea unui restaurant din cartierul Azamiyah, provocand moartea a zece persoane.

Pagube de sute de milioane de euro in Italia, in urma inundatiilor. Cel putin cinci oameni au murit luati de viitura

Cel putin cinci oameni au murit in urma inundatiilor din nordul Italiei, unde pagubele sunt estimate la cateva sute de milioane de euro!Majoritatea victimelor sunt pensionari, care nu au putut sa scape din calea.

EGIPT: Cel putin 16 oameni au fost raniti in urma unui atentat la metroul din Cairo

Islamistii sustin ca au in vedere sa-i razbune pe sustinatorii lui Morsi, care, de la demiterea presedintelui, au fost vizati de o campanie sangeroasa de reprimare, soldata cu peste 1. 400 de morti, majoritatea manifestanti islamisti.

Cairo: Cel putin 16 persoane au fost ranite intr-un atentat cu bomba la metrou

Cel putin 16 persoane au fost usor ranite, joi, dupa ce o bomba artizanala a explodat intr-un vagon al unui tren de metrou din Cairo, relateaza AFP. in urma exploziei cel putin patru persoane au fost ranite,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )