Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Pe piata din Romania sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic, a declarat ieri, la Budapesta, Laszlo Wolf, directorul general adjunct al OTP Group, mentionand ca grupul are capacitate financiara suficienta sa cumpere orice banca de vanzare. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Wolf Laszlo, directorul general adjunct al OTP Group, a declarat, cu putin timp in urma, ca, pe piata din Romania, sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic.

NEWS ALERT. Avalansa in Alpii Francezi. Cel putin patru persoane au murit, dintre care trei sunt membri ai aceleiasi familii |FOTO

O avalansa a avut loc, marti, in Alpii Francezi. Potrivit presei internationale, cel putin patru persoane ar fi murit.

Accident spectaculos in China: 11 persoane au fost ranite si mai multe vehicule, avariate, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii sale(VIDEO)

Accident spectaculos intr-o intersectie din China. Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii sale, a intrat pe contrasens si a lovit mai multi pietoni si.

FOTO + VIDEO. Un elicopter s-a prabusit pe o autostrada din Istanbul dupa ce a lovit un turn de televiziune. Cel putin cinci persoane au murit

Un elicopter s-a prabusit pe o autostrada din Turcia dupa ce a lovit un turn de televiziune, potrivit cotidianului Hurryet. Cel putin cinci persoane au murit, potrivit guvernatorului Istanbulului, Vasip Sahin, care a mai spus ca printre morti se enumera si patru rusi.

Cel putin cinci raniti in urma unui atac cu toporul in gara din Dusseldorf

Cel putin cinci persoane au fost ranite dupa ce unun grup de oameni inarmati cu cutite au lansat un atac la gara din Dusseldorf, relateaza Associated Press.

In anul 2016 au fost terminate 52.206 locuinte, mai multe cu circa 5.200 fata de anul 2015

In anul 2016 au fost terminate 52206 locuinte, in crestere cu 5222 locuinte, fata de anul 2015, a anuntat miercuri Statistica. Cele mai multe 53. 4%) s-au livrat in mediul urban, mai aata datele INS. Repartitia pe fonduri de finantare a locuintelor terminate arata ca in 2016 a crescut numarul locuintelor realizate din fonduri private cu 5291 locuinte), in vreme ce numarul locuintelor realizate din fonduri publice a scazut cu 69 locuinte. Cele mai multe locuinte s-au construit in Nord - Vest +2491 locuinte), Nord-Est +1262), Sud-Est +979), Vest +694), Centru +535) si Sud-Muntenia +379). Scaderi s-au inregistrat in regiunile de dezvoltare Bucuresti - Ilfov -1060 locuinte) si Sud- Vest Oltenia -58), mai arata oficialii INS.

Guvernul de la Varsovia a avertizat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Polonia a reiterat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze sau mai multe trepte de integrare. in plus, premierul Beata Szydlo l-a acuzat pe presedintele Frantei, Francois Hollande, ca ar incerca sa santajeze Polonia.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: Europa cu mai multe viteze nu va fi noua Cortina de Fier

Europa cu mai multe viteze nu vizeaza crearea unei noi Cortine de Fier, a afirmat, vineri, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul Consiliului European.

Am explicat liderilor UE ca o Europa cu mai multe viteze ar putea scinda Uniunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, dupa reuniunea Consiliului European, ca le-a explicat liderilor celor 27 de state membre ca ideea unei Uniuni cu mai multe viteze nu ar fi benefica si ar putea, in extremis, sa duca la o scindare a UE.

Iohannis, dupa Consiliul European: O Europa cu mai multe viteze nu este o solutie buna si ar putea scinda Uniunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, dupa reuniunea Consiliului European, ca a discutat cu liderii celor 27 de state membre despre faptul ca ideea unei Uniuni cu mai multe viteze nu ar fi benefica si ar putea chiar sa duca la o scindare a UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )