Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele doua pacate originare ale comunismului

Adevărul Adevărul,
Cele doua pacate originare ale comunismului

Primul pacat este de natura juridica: lichidarea proprietatii private. Al doilea este de natura socio-profesionala: lichidarea morala si fizica a elitelor. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, la ora 20.30, la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Senatului, pe www.antena3.ro

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, vine in aceasta seara, de la ora 20. 30, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Urmariti, aici, cele mai importante declaratii ale sefului PNL. Stire in curs de.

La o zi dupa contramandarea negocierilor, Phenianul taie firul rosu dintre cele doua Corei

La o zi dupa ce a contramandat intalnirea la nivel inalt, care presupunea un prim pas catre pace in Peninsula Coreeana, Phenianul a refuzat sa raspunda la linia telefonica recent restabilita intre cele doua Corei, informeaza Yonhap, citand surse din interiorul guvernului de la Seul.

UPDATE: Una din cele doua femei ranite grav de soferul vitezoman cu BMW-ul, a murit pe patul de spital

Una din cele doua femei ranite in accidentul din Dambovita, internate in coma la Spitalul de Urgenta Floresca din Bucuresti, a murit, luni, cealalta victima fiind in stare grava, in timp ce a treia femeie ranita, care a ramas la spitalul din Targoviste, a fost stabilizata.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )