Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai bune case de pariuri din Romania

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune case de pariuri din Romania

Istoria cazinourilor in Romania este destul de veche. Cel mai vechi cazino din Romania a fost const. continuă pe România Liberă

Cum sa obtii cele mai bune rezultate bune in cariera la un job care NU iti place

Avansul in cariera este conditionat de performanta la locul de munca actual. Iar acesta poate fi greu de obtinut daca jobul nu ti se potriveste sau nu te inspira. Insa din orice job poti invata lucruri si poate reprezenta o rampa de lansare. Iata cum.

Cele mai bune bancuri despre KGB. De ce Lubianka era cea mai inalta cladire din Moscova? Vezi Siberia din beciurile ei

Unele glume despre spionii sovietici si Politia politica din URSS au fost atat de populare, incat au ajuns sa fie citate in rapoartele Agentiei Centrale de Informatii CIA) din SUA.

La Targu Mures avem cele mai tari Servicii Speciale din Lume: Serviciile cu Nevoi Speciale

Un incarcator cu sase cartuse intregi s-a evaporat din bandulierele agentilor de la Serviciul pentru.

Topul celor mai mari investitori germani din Romania

Topul primelor 10 companii cu capital german prezente in Romania include 4 lanturi de retail, astfel ca acest sector este cel mai bine reprezentat din punct de vedere numeric. Cu toate acestea, desi comertul este un sector de importanta majora pentru.

Presedintele Romaniei, cu ocazia Anului Nou Evreiesc: Sincere felicitari, insotite de gandurile mele cele mai bune

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, felicitari comunitatii evreiesti cu ocazia sarbatorii Ros Hasana - Anul Nou Evreiesc, scrie Agerpres. in aceste clipe de intampinare a Noului An.

Seleniul protejeaza in fata cancerului de tiroida si de prostata. Ceapa si usturoiul, printre cele mai bune surse naturale

Seleniul este un mineral vital pentru producerea unui antioxidant primar al organismului, care se gaseste in fiecare celula. Printre cele mai bune surse naturale se numara ceapa si usturoiul.

Cele mai frecvente confuzii paronimice din limba romana: emigram sau imigram? virtuos sau virtuoz?

Paronimele suntcuvinte foarte asemanatoare sau aproape identice formal, dar al caror inteles difera intr-o mai mica sau mai mare masura, pe seama carora se creeaza multe confuzii.

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretata realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR, Marioara Murarescu, ar fi implinit astazi varsta de 72 de ani. Aceasta a murit de cancer, in urma cu 5 ani.

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )