Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai frecvente confuzii paronimice din limba romana: emigram sau imigram? virtuos sau virtuoz?

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente confuzii paronimice din limba romana: emigram sau imigram? virtuos sau virtuoz?

Paronimele suntcuvinte foarte asemanatoare sau aproape identice formal, dar al caror inteles difera intr-o mai mica sau mai mare masura, pe seama carora se creeaza multe confuzii. continuă pe Adevărul

Cele mai frecvente blocaje personale pe drumul dezvoltarii unei afaceri de succes. Cum scapi de ele

Cristian Onetiu, antreprenor si business mentor, a explicat care sunt cele 10 blocaje personale care pot sa apara pe drumul dezvoltarii unei afaceri de succes.

Cele mai complexe retele de metrou din lume, cu care Bucuresti nu poate concura

Metroul este un mijloc de transport extrem de eficient, insa cele mai complexe retele de metrou din lume iti vor da cu siguranta batai de cap. Daca ti se pare dificil sa te descurci prin.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in .

Eroare grava in prospectul in limba romana a unui medicament vital

O eroare foarte grava, legata de modul de administrare a produsului, s-a strecurat in prospectul in limba romana al medicamentului Blincyto, folosit in tratarea leucemiei, informeaza Hotnews. Producatorul med.

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

Cele mai ciudate machiaje de Halloween in 2019

Mai este doar o luna pana la Halloween, iar daca anul acesta participi la vreo petrecere si vrei sa atragi atentia tuturor printr-un machiaj extrem de cool, iata sursa perfecta de inspiratie! .

FOTO Cum aratau cele mai frumoase orase ale romanilor din urma cu un secol. Unde se afla plamanul Romaniei

La inceputul secolului XX, marile orase ale tarii se aflau in plin proces de modernizare, iar cladirile publice ridicate in acele vremuri au ramas printre cele mai valoroase edificii istorice.

Topul celor mai inalti zgarie-nori din lume. Unde se gasesc cele mai multe astfel de cladiri

La ora actuala, in lume sunt 64 de cladiri cu o inaltime de minimum 350 de metri. Iar cei de la Wikipedia au realizat in acest sens un top al celor mai inalti zgarie-nori din lume. Care sunt cele mai inalte cladiri din lume, aflati din materialul de mai jos.

Amsterdam va avea cea mai mare taxa turistica din Europa

Orasul are si acum una din cele mai mari taxe din Europa. Dar de anul viitor, Amsterdam va cere si mai multi bani de la turisti: o taxa de 3 euro pentru fiecare noapte petrecuta intr-un hotel. Aceasta se va adauga peste cele 7% din pretul camerei percepute in prezent. inseamna ca o noapte intr-un hotel cu o stea din Amsterdam va aduce o taxa turistica mai mare decat de la cele mai bune hoteluri cu cinci stele din marile capitale europene.

Cazul unui barbat beat fara a consuma alcool: bacteria care ar putea explica una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului

Cazul unui barbat din China care s-a imbatat atat de tare ca si-a pierdut cunostinta dupa o masa bogata in zaharuri a atras atentia cercetatorilor care studiaza una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului: boala ficatului gras non-alcoolic. Acestia au descoperit tulpini de bacterii intestinale care ar provoca formele mai severe ale afectiunii, care poate progresa spre ciroza sau cancer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )