Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai bune filme de comedie din programul TV de azi

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune filme de comedie din programul TV de azi

Cei care vor sa vada in seara aceasta filme de comedie au in programul TV cateva pelicule care merita urmarite. Iata cateva recomandari:. continuă pe Adevărul

Noile trailere pentru cele mai asteptate filme din 2016 te vor face sa fii si mai nerabdator

Dupa ce au cam esuat cu Batman v Superman: Dawn of Justice, cei de la Warner Brothers s-au gandit, probabil, sa mizeze pe Suicide Squad mai mult. Daca Batman v Superman a fost criticat pentru sobrietate, se pare ca nici nu se va pune problema de asa ceva in cazul Suicide Squad. Filmul va fi [].

Utile: Acestea sunt cele mai bune exercitii pentru tratarea anxietatii; Ce se intampla in corpul tau dupa ce te lasi de fumat; Iata cele mai periculoase flori pe care le ai in casa sau in gradina

Cinci sucuri naturale care ajuta la detoxifiere. O cura de detoxifiere nu inseamna infometare si nici o alimentatie dusa la extreme, insa este. Cat de grav este sa mananci la 10 noaptea. Poate s-a mai intamplat sa luam o mica gustare dupa cina: chipsuri, inghetata sau un baton cu alune.

VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia O mio bambino caro. Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

Fabricate in Europa: cele mai luxoase 5 masini din lume

Materialele moi la atingere in tot interiorul, suspensii care permit masinilor sa pluteasca peste denivelari, scaune cu masaj care se misca in toate directiile posibile, acestea sunt doar cateva din lucrurile care fac ca o masina sa fie deosebita. Vezi.

Cele mai bune servicii de transfer

Ati incercat vreodata sa trimiteti un fisier atasat unui e-mail doar pentru a va lovi de un mesaj de eroare care va spune ca fisierul este prea mare? Serviciile de transfer de fisiere au fost create exact pentru a rezolva aceasta problema.

TOP cele mai scumpe destinatii din lume: aici nu mergi decat cu portofelul plin

Calatoriile au devenit din ce in ce mai ieftine datorita zborurilor low-cost, insa chiar si asa trebuie sa fii atent unde alegi sa mergi, mai ales daca ai un buget pe care nu vrei sa-l depasesti. Iata care sunt cele mai scumpe destinatii de vacanta din.

Cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider. Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru urmatoarea vacanta.

Premiile muzicale Billboard: The Weeknd si Justin Bieber, cele mai multe nominalizari. Vezi lista completa

Gala premiilor muzicale Billboard va avea loc pe 22 mai, la Arena T-Mobile din Las Vegas, iar gazdele decernarii vor fi Ludacris si Ciara, potrivit hollywoodreporter. com. Cele mai multe nominalizari le are The.

Turistii au decis: acestea sunt cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider . Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru.

Cele mai sanatoase tipuri de sare

Sarea este unul dintre cele mai populare ingrediente din bucatarie. Exista o multime de sortimente de sare, de diferite culori si cu preturi diferite. Te intrebi, insa, ce diferentiaza fiecare sortiment? Daca sarea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )