Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cele mai bune filme despre politica 2014 [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune filme despre politica 2014 [VIDEO]

Filmul Piata/ Al Midan/ The Square, de Jehane Noujaim, un documentar percutant despre protestele din Egipt, a castigat trofeul Cinepolitica, la gala de inchidere a festivalului, care a avut loc duminica seara, la Cinema Studio din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Doua vinuri din soiul Feteasca au fost cele mai bune la Vinvest

Timp de doua zile, cei mai buni oenologi din Romania au analizat un total de o suta de soiuri de vin si bauturi alcoolice. La Timisoara a avut loc editia cu numarul 9 a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice Vinvest. La final, marile medalii de aur au revenit unui vin din soiul Feteasca Regala, dar si unui al doilea vin din soiul Feteasca neagra.

De ce crede HTC ca One (M8) e mai bun decat Galaxy S5: metalul bate plasticul si doua camere sunt mereu mai bune

Samsung Galaxy S5 si HTC One, acestea sunt cele mai bune telefoane de pe piata in acest moment. Taiwanezii cred ca vor da lovitura anul acesta si nu se feresc de comparatii. Iata de ce crede HTC ca One M8) este singurul telefon cu adevarat de cumparat. Sa aiba dreptate?.

VIDEO Cele mai frumoase masini de epoca au defilat pe strazile Buzaului

Zeci de masini de epoca aduse de proprietarii lor din toate colturile judetului au putut fi admirate buzoienii care au sfidat ploaia sambata in zona celui mai frecventat bulevard din Buzau. Printre cele mai admirate autovehicule s-au numarat celebrele Broscute, rafinatele Mercedes, MG dar si un Plymouth din anii 50.

Windows Phone 8.1 e gata pentru actualizare: cele mai importante cinci functionalitati pregatite de Microsoft

Microsoft a inceput actualizarea la Windows Phone 8. 1, deocamdata pentru dezvoltatori, dar asta inseamna, de cele mai multe ori, ca piata s-a deschis pentru toata lumea. Iata de ce ar trebui sa fii atent la Windows Phone 8. 1 si ce poate aduce mai bun in lumea ta in care folosesti ecosistemul Microsoft.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

Radu Banciu, despre Florii: Este o zi rusinoasa, dar exceptionala in politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca ziua de Florii este una rusinoasa, dar exceptionala in politica romaneasca. Dam doi bani.

Premiile MTV Movie 2014: Grumpy Cat, omagiu adus lui Paul Walker si Conan OBrien dezbarcat, printre cele mai asteptate momente ale serii

Gala din 2014 a MTV Movie Awards se va desfasura in aceasta seara la Nokia Theatre din Los Angeles, ceremonia fiind gazduita de comediantul Conan OBrien. Printre invitatii serii se vor regasi celebra Grumpy Cat sau actori precum Johnny Depp, Cameron Diaz si Mark Walhberg. Fostul actor Paul Walker va fi omagiat, iar gazda evenimentului promite sa se dezbrace.

Cele mai cautate manastire vasluiene

Ca in fiecare an, apropierea sarbatorilor pascale reprezinta motiv de pelerinaj la manastirile din judet. Mii de credinciosi sunt asteptati sa participe la slujbele religioase organizate in Saptamana Mare in lacasurile de cult. La fiecare manastire se fac pregatiri, iar cele care cazare credinciosilor veniti din alte judete au deja locurile ocupate.

FOTO: Cele mai cautate manastiri vasluiene: Pelerinajul credinciosilor

Ca in fiecare an, apropierea sarbatorilor pascale reprezinta motiv de pelerinaj la manastirile din judet. Mii de credinciosi sunt asteptati sa participe la slujbele religioase organizate in Saptamana Mare in lacasurile de cult. La fiecare manastire se fac pregatiri, iar cele care ofera cazare credinciosilor veniti din alte judete au deja locurile ocupate.

FOTO Emotiile umane, capturate in cele mai puternice imagini realizate vreodata

O imagine face cat o mie de cuvinte, cel putin asa spune o expresie devenita cliseul modernitatii. Dar in cazul imaginilor de mai jos, cuvintele nu mai fac fata si nu pot reda emotia umana la adevarata ei intensitate.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )