Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu Banciu, despre Florii: Este o zi rusinoasa, dar exceptionala in politica romaneasca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Florii: Este o zi rusinoasa, dar exceptionala in politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca ziua de Florii este una rusinoasa, dar exceptionala in politica romaneasca. Dam doi bani. continuă pe B1

Radu Banciu: Doamna Firea s-a perpelit toata noaptea din cauza afirmatiilor presedintelui de necinstita ce era (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, acuzatiile Gabrielei Firea la adresa presedintelui Basescu care a facut afirmatii referitoare la.

Radu Banciu: Gunoierii din Craiova vor strange resturile menajere imbracati la patru ace. S-ar putea sa se ajunga la bacsisuri (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre firma de salubizare dinItalia care a castigat licitatia in Craiova. E o premiera cred ca la.

Radu Mazare, despre afacerile din Portul Constanta

Primarul Constantei Radu Mazare a vorbit, in cadrul emisiunii QA de la Antena 3, despre afacerile din Portul Constanta. Radu Mazare a precizat ca pe milionarii care fac afaceri in Portul Constanta.

Cum isi ascunde Radu Mazare averea: Primarul este chirias in propria casa

Radu Mazare este chirias in propria casa. Dezvaluirile au fost facute in exclusivitate de Sorina Matei, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, de pe B1 Tv. Terenul de 4. 400 de metri patrati si vila de pe malul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )