Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune glume despre Dragos Bucur, dupa declaratia controversata a actorului despre vaccin si purtarea mastii

B1 B1,
Cele mai bune glume despre Dragos Bucur, dupa declaratia controversata a actorului despre vaccin si purtarea mastii

Dragos Bucur a starnit o furtuna de reactii in mediul online, cu un mesaj prin care s-a pozitionat in tabara coronascepticilor, spunand ca refuzasa poarte masca masca si sa se vaccineze impotriva SA. continuă pe B1

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Cele mai bune madeleine facute acasa. Reteta desertului e veche de sute de ani

Madeleine sau petite madeleine sunt descrise ca mici torturi traditionale din Commercy si Liverdun, doua comune din regiunea Lorena din nord-estul Frantei. in realitate, sunt mici prajituri cu o forma similara cochiliilor de scoici, dobandite din coacerea intr-o tigaie speciala in forma de coaja. in afara de tigaia traditionala, gasita in mod obisnuit in magazinele .

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul anti-COVID

Pentru situatiile in care o persoana careia i s-a administrat prima doza de vaccin Pfizer impotriva COVID-19 are contraindicatii temporare pentru cea de-a doua doza, administrarea rapelului va putea fi amanata pana la un interval optim de maximum 42 de zile. in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. in cazul vaccinului Moderna, intervalul optim de amanare a dozei de rapel este pana la 35 de zile, insa, in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. Este raspunsul la una din cele 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul impotriva COVID-19.

Dragos Bucur, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza: Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor

Actorul Dragos Bucur a starnit o serie de reactii controversate in mediul online, dupa ce a afirmat ca nu se vaccineaza si nu doreste sa poarte masca. Postarea initiala a adunat rapid aprecieri pe retelele.

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinarea anti-COVID si raspunsurile din partea CNCAV. Ce trebuie sa stie romanii cand se imunizeaza

Comitetul National pentru Coordonarea Actrivitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a oferit raspunsuri la 10 cele mai frecvente intrebari privind imunizarea in fata SARS-CoV-2. Mai mult decat atat,.

Cele mai bune filme si seriale Netflix pe care le poti viziona de Ziua indragostitilor

Esti un romantic incurabil? Ai o pasiune pentru filmele romantice? Sau le urmaresti doar pentru ca v.

Boala de care Dragos Bucur sufera in secret, de 19 ani. A vorbit despre ea

Actorul Dragos Bucur a declarat ca sufera de diabet de 19 ani. Acesta face haz de necaz pe seama diagnosticului pus de medici si spune ca nu este o boata atat de grava, care sa te ingenuncheze de-a dreptul, ci doar una care te face sa renunti la multe alimente care, desi placute, nu-ti fac .

Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur. Cum l-a ironizat in doar o fraza

Lucian Mandruta a reactionat dur, dupa mesajul lui Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Iata ce a declarar Lucian Mandruta dupa ce Dragos Bucur a sustinut intr-o postare ca nu se vaccineaza si ca nu poarta masca de protectie. Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur Actorul Dragos Bucur a .

Dragos Bucur, scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat acum

Dragos Bucur nu s-a mai abtinut si a spus tot. Sotul Danei Nalbaru a postat, pe contul sau oficial de Facebook, o scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat abia acum. Dupa ce a anuntat marti, 9 februarie, in mediul online ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva coronavirusului, vedeta .

Dragos Bucur nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa confesiune e ireal

Dragos Bucur a facut anuntul anului in mediul online. Sotul Danei Nalbaru a declarat, pe Facebook, ca nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa aceasta confesiune este ireal. Au urmat reactii in cascada din partea urmaritorilor sai. Ce i-au spus internautii prezentatorului Visuri la Cheie de la PRO TV. Dragos Bucur nu se vaccineaza .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )