Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juniorul celui mai BOGAT primar din Romania ingenunchiat de NOTA DE PLATA din club. Ce-a comandat beizadeaua

B1 B1,
Juniorul celui mai BOGAT primar din Romania ingenunchiat de NOTA DE PLATA din club. Ce-a comandat beizadeaua

Radu Maricuta, fiul celui mai bogat primar care a existat vreodata in Romania, s-a facut de ras in Loft! Cancan prezinta imagini fabuloase cu petrecerea pe care a facut-o Radu Maricuta de. continuă pe B1

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume: Trump are mai mult nevoie de Iohannis, decat invers

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume, Barack Obama, a fost invitat luni, la Antena 3, la emisiunea Esential. Dan Shomon, fostul sef de campanie a lui Obama, a declarat, in direct.

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania. O garsoniera costa 10.000 de euro

Pretul apartamentelor din Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu depaseste 50. 000, scriebusinessmagazin. ro. Proprietarii de apartamente nu cer mai mult de 400 de euro pe metru patrat. in.

Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ciprian Nistor, sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, a fost gasit vinovat intr-un mega-dosar de evaziune fiscala, in care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de.

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala.

Lupta anticoruptie din Romania, vizata de un contract de consultanta strategica comandat de una dintre cele mai puternice companii globale de operatiuni psihologice

Un contract care vizeaza educarea membrilor Congresului SUA si membrilor Administratiei SUA in problemele legate de coruptia din Romania, semnat intre subsidiara londoneza a unei dintre cele mai mari companii globale de operatiuni psihologice si o firma american de consultanta si lobby, a fost inregistrat in 27 martie la Departamentul de Justitie al SUA, scrie Sorina Matei pe blogul sau.

ACEA: Piata auto din Romania a inregistrat in iunie cel mai semnificativ avans din UE

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) au crescut cu 2,1% in iunie, la 1,49 milioane - cel mai ridicat nivel din 2007, inaintea crizei financiare - in timp ce Romania a raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate vineri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile /ACEA/, transmit Reuters si Bloomberg, potrivit Agerpres.

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane.

Compania de design interior Morphoza deschide un showroom in Capitala : Multinationalele si noul val de companii din Romania cauta sa isi modernizeze birourile. Retentia, principalul motiv

Morphoza, una dintre cele mai cunoscute companii specializate in design interior din Romania, a inaugurat recent un showroom de profil in Bucuresti, in urma unei investitii de 50. 000 de euro. Decizia companiei de a-si extinde activitatea si in.

Un nou scandal sexual zdruncina Biserica. Staretul unei cunoscute manastiri din Romania, acuzat ca i-a facut propuneri indecente unui calugar

Un nou scandal sexual ameninta sa zdruncine si mai tare increderea in Biserica, si asa destul de subrezita dupa cazul Pomohaci. Staretul unei cunoscute manastiri din Romania ar fi fost.

O importanta banca vrea sa isi vanda subsidiarele din Romania

Piraeus Bank este pe cale sa paraseasca Romania! Noul director general al bancii, Christos Megalou, a anuntat ca doreste sa vanda subsidiarele din Romania, Bulgaria si Serbia, pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )