Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai ciudate tunsori si machiaje de la Paris Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai ciudate tunsori si machiaje de la Paris Fashion Week

Designerii internationali fac ce fac si ne uimesc prin fiecare prezentare de moda. De aceasta data si prin machiajele si coafurile pe care au decis sa le poarte modelele de pe podium. Iata o selectie cu cele mai ciudate look-uri de la Paris Fashion Week. continuă pe ADPM

Cele mai interesante coafuri si machiaje de la Paris Fashion Week

La Paris Fashion Week, privirile tuturor nu au cazut doar asupra hainelor si a accesoriilor prezentate de marile case de moda, ci si asupra machiajului si al coafurilor manechinelor. Iata cele mai interesante.

Cum s-au imbracat vedetele la Paris Fashion Week

La prezentarile de moda de acest an din cadrul Paris Fashion Week au luat parte, in public, inclusiv vedete internationale consacrate. Iata cum au ales acestea sa se imbrace, stiind ca urmeaza sa fie fotografiate de reprezentantii marilor reviste de moda.

Vedetele care au stat in primele randuri la Fashion Week-uri

Prezentarile de moda recente de la New York sau Paris au fost urmarite nu doar de stilistii si de editorii de moda din toata lumea, ci si de vedete consacrate din showbiz. Iata care au fost cele mai cunoscute nume.

Cele mai importante zece masini, premiere la Salonul Auto de la Paris 2016

Salonul Auto de la Paris a avut anul acesta peste 60 de premiere mondiale modele noi de masini si concepte), destul de putine pentru una dintre cele mai renumite expozitii de masini. Dintre acestea am ales zece cele mai importante modele de serie.

Cele mai bune depozite si conturi de economii in lei - INFOGRAFIE

Dobanzile oferite de banci pentru depozitele in lei au scazut accelerat in ultimul timp, cele mai mari situandu-se, in prezent, in jurul valorii de 2%. Daca pana acum bancile ofereau randamente mai mari pentru depozitele pe 3 luni, acum cele mai avantajoase sunt depozitele pe un an - bancherii vor sa determine romanii sa economiseasca pe termen mai lung.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor.

Sectorul agroalimentar, unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane

Sectorul agroalimentar ramane unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

Cele mai bune briose cu magiun de prune si nuci

Desertul pe care ti-l propunem este usor de preparat, iar rezultatul este delicios. incearca cele mai bune briose cu magiun de prune si nuci si cu siguranta nu vei regreta.

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari, in ciuda investitiilor private si publice puternice, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )