Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai grave epidemii din istorie

Antena3 Antena3,
Cele mai grave epidemii din istorie

Oamenii din vremuri stravechi se confruntau si ei cu tot felul de boli, scrie historia. ro. Se puteau imbolnavi din cauza microbilor din apa, hrana sau mediu, iar ocazional grupurile umane puteau fi decimate de. continuă pe Antena3

Cei mai celebri carlionti din istorie

De-a lungul timpului, parul carliontat al persoanelor publice, admirate de milioane de oameni, a fost sinonim cu senzualitatea si jovialitatea. Fie ca vorbim de vedete feminine sau masculine. Iata care sunt cei care au devenit celebri inclusiv prin frumusetea parului lor ondulat.

Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Prof. dr. Daniel Coriu, directorul Centrului de Hematologie si Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni, si Daniel Oniga, presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, vin la Adevarul Live sa vorbeasca despre unele dintre cele mai severe afectiuni sanguine si despre neajunsurile bolnavilor din Romania.

Cele mai frumoase cladiri din Chisinau

In capitala Republicii Moldova se gasesc nenumarate monumente istorice si cladiri care merita atentia localnicilor si a turistilor. Cele mai frumoase cladiri din Chisinau au fost construite la inceputul secolului XX si au devenit ulterior sedii ale unor institutii importante. Astfel, printre cele mai frumoase cladiri se afla Sala cu Oga, Circul, Casa Herta si Muzeul National de Istorie.

Cele mai ciudate obiceiuri din lume. Un obicei romanesc, intre primele zece, alaturi de mutilarea genitala si de pilirea dintilor

Fiecare popor are cultura si credintele proprii legate de sexualitate, inmormantare, viata de dincolo sau casatorie. Obiceiurile se transmit de cele mai multe ori prin viu grai si se pastreaza mai ales in zonele unde inca civilizatia nu si-a pus inca amprenta asupra mentalitatii oamenilor. inca din cele mai vechi timpuri si pana azi se pastreaza chiar si cele mai bizare ritualuri.

Cum a ajuns una dintre cele mai pitoresti zone din tara sa nu-si cunoasca originile. De unde vine denumirea Tara Oasului?

Inca din lectiile de istorie de la scoala generala, sau din povestirile bunicilor stim ca acolo unde se agata harta in cui, traiau dacii liberi, insa cand vine vorba de a cunoaste mai multe despre cum a devenit Tara Oasului sa poarte aceasta denumire, sunt prea putine documente si date.

Un fost prefect este dispus sa reabiliteze pe banii sai cele mai vechi ceasuri care se ghideaza dupa soare din Bistrita

Dupa ce a construit doua cadrane solare chiar in propria ograda, Damaschin Berende, un bistritean de 50 de ani, este dispus sa reabiliteze pe banii sai cele mai vechi ceasuri care se ghideaza dupa soare din oras. Cele doua sunt situate, culmea, pe doua biserici simbol ale orasului.

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcatuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015. Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografica. Si va spunem asta in conditiile in care Star Wars nici macar nu a fost lansat inca. Dupa multi ani de zile, [] .

Apple are cele mai performante procesoare de pe piata in prezent

Un test efectuat pe AnTuTu ne arata ca Apple produce cele mai performante procesoare de pe piata. Piata procesoarelor a devenit un extrem de competitiva in ultimul timp. Pe langaSamsung, care a reusit sa le dea o lovitura importanta celor de la Qualcomm odata cu lansarea chip-uli Exynos 7420, un impact mare l-au avut si [] .

Cele mai in voga nume in 2015. Cum au fost botezati cei mici!

Sophia si Jackson sunt numele cele mai folosite anul acesta de parintii care si-au botezat copiii. Sophia este, de altfel, lider in acest clasament, de sase ani incoace. Iata ce alte nume au fost in voga in 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )