Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai ieftine SUV-uri la vanzare in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai ieftine SUV-uri la vanzare in Romania

Modele noi de SUV-uri de oras crossovere) au fost lansate in ultimul an pe piata romaneasca la preturi sub 20. 000 de euro cu TVA. Wall-Street. ro va prezinta zece modele care au o garda la sol de peste 18 cm si sunt accesibile ca pret. Sursa foto:. continuă pe Wall-Street Ro

Hackerii au spart unul dintre cele mai cunoscute site-uri de dating si lume si au pus mana pe datele confidentiale a zeci de milioane de clienti infideli

Un grup de hackeri care a spart serverele site-ului canadian de dating Ashley Madison in urma cu cateva saptamani a publicat pe Internet circa 10 GB de date confidentiale ale utilizatorilor , printre acestea numarandu-se detaliile conturilor.

Povestea Bisericii Sfanta Vineri, printre cele mai vechi monumente de arhitectura din Romania ramase in picioare

Biserica Sfanta Vineri din cadrul Complexului National Curtea Domneasca din Targoviste este unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din tara. Constructia este singurul monument cunoscut pana in prezent in arhitectura Tarii Romanesti care dateaza de la mijlocul secolului al XV-lea 1571) si care a ramas in picioare.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Consiliul Concurentei: Anul acesta vom finaliza probabil cele mai multe investigatii

Consiliul Concurentei CC) va finaliza in acest an, probabil, cele mai multe investigatii din istoria autoritatii, precum si proiectul privind Registrul Ajutoarelor de Stat, o baza de date cu toate ajutoarele de stat acordate in Romania, a declarat.

REVISTA PRESEI. Cum arata topul oraselor romanesti cu cele mai accesibile locuinte

Din ziarele de joi, aflam ce parere au politicienii despre proiectul legislativ care le-ar putea permite primarilor care au primit condamnari cu suspendare sa isi pastreze mandatele, in 1990, din ordinul lui Ion Iliescu, s-au aruncat 2. 200 de fiole cu substante chimice de lupta, asupra populatiei Capitalei, dar si care este topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania.

Top 10 cele mai populare carti din 2015. Ce lecturi recomanda librarii pentru a ne relaxa in concediul de vara

Sezonul estival este un moment propice pentru a pune mana pe o carte. Adevarul va recomanda pentru vara aceasta 10 carti dintre cele mai vandute in cea mai vizitata librarie online din Romania.

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor.

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Cele mai iubitoare rase de pisici. Alegerile ideale pentru cei care vor o mata simpatica, jucausa si afectuoasa

Cele mai iubitoare rase de pisici. Pisicile nu sunt animale distante si lipsite de afectiune, asa cum se crede. Multe rase sunt foarte prietenoase si pot stabili legaturi foarte stranse cu stapanii lor, ori cu o alta persoana din casa.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )