Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai importante sume alocate din bugetul judetului revin asistentei sociale si investitiilor in infrastructura

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante sume alocate din bugetul judetului revin asistentei sociale si investitiilor in infrastructura

Peste 230 de milioane de lei are la dispozitie Consiliul Judetean Buzau pentru anul 2018, potrivit proiectului de buget al institutiei, lansat in dezbatere publica pana pe data de 31 ianuarie. Cea mai mare suma din bugetul judetului urmeaza insa a fi alocata domeniului asistentei sociale, dar o suma importanta va fi alocata si investitiilor in infrastructura. Bugetul judetului pe 2018 va fi aprobat in prima jumatate a lunii viitoare. continuă pe Adevărul

Asociatia veteranilor MAI a beneficiat de cele mai mari sume prin mecanismul 2%

In anul 2017, organizatiilor neguvernamentale si cultelor religioase din Republica Moldova le-au fost transferate 2,821 milioane de lei prin prin mecanismul care le ofera persoanelor fizice dreptul de a directiona catre un ONG sau un cult religios 2% din impozitul pe venit achitat statului.

FOTO VIDEO Cele mai vizitate obiective turistice din Brasov. Au adunat aproape 2 milioane de vizitatori

Castelul Bran ramane cel mai vizitat obiectiv turistic din Brasov, urmat de Cetatea Rasnov. Pe locul al treilea este Biserica Neagra, care este si cea mai fotografiata cladire din Romania.

ANALIZA Care au fost cele mai mari 15 tranzactii din Romania in 2017

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a inregistrat o valoare de 3,8 miliarde euro in 2017, arata o analiza a Deloitte Romania, care identifica cele mai mari 15 tranzactii care au avut loc anul trecut la noi in tara.

VIDEO Cele mai puternice uragane din istorie

Cele mai importante pierderi de vieti omenesti au fost cauzate, de cele mai multe ori, de inundatii provocate de uragane si nu neaparat de vantul extrem de puternic.

Bugetul judetului Brasov diminuat cu 90 de milioane de lei. Nu sunt bani pentru investitii, drumuri sau spitale

Bugetul judetului Brasov este anul acesta cu 90 de milioane de lei mai mic. Nu sunt bani pentru spitale, reparatii de drumuri sau continuare unor investitii importante precum Aeroportul Brasov.

Ce surse de finantare europeana vor fi lansate in primele trei luni din acest an. Care sunt liniile cu cele mai mari sume nerambursabile

Zece linii de finantare sunt anuntate in calendarul actualizat al lansarilor de apeluri pe Programul Operational Regional 2014-2020 in perioada ianuarie -martie 2018.

Ce surse de finantare europeana vor fi lansate in primele trei luni din acest an. Care sunt liniile cu cele mai mari sume nerambursabile pe dezvoltare regionala

Zece linii de finantare sunt anuntate in calendarul actualizat al lansarilor de apeluri pe Programul Operational Regional 2014-2020 in perioada ianuarie -martie 2018.

Utile: Afectiunile pe care ti le poate transmite pisica; 6 motive surprinzatoare pentru care transpiri; Cele mai bune surse de vitamina E

6 motive surprinzatoare pentru care transpiri. Explicatia este aceea ca temperatura corpului se ridica, sistemul nervos genereaza hiperactivitatea glandelor sudoripare si astfel apare umiditatea pielii. Oricat de neplacuta ar fi, transpiratia poate oferi semnale importante cu privire la sanatatea ta fizica si emotionala. Cele mai bune surse de vitamina E. Uleiul de floarea soarelui, semintele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate in continutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obtinute prin presare la rece, bineinteles, nerafinate.

Care este satul cu cele mai scazute temperaturi de pe glob

Locul cu cele mai scazute temperaturi de pe glob s-a dovedit a fi un sat rusesc din Siberia Oimiakon. in luna ianuarie, temperaturile medii ajung la -50 de grade Celsius, insa recent termometrele au.

DOLIU in lumea modei! Din pacate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODA, dupa o LUNGA SUFERINTA!

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda elvetiene, Christa de Carouge a incetat din viata la varsta de 81 de ani, dupa in urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )