Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai multe tranzactii online cu cardul sunt realizate de bucuresteni

Adevărul Adevărul,
Cele mai multe tranzactii online cu cardul sunt realizate de bucuresteni

Mai mult de jumatate din tranzactiile online cu cardul procesate in primul semestru au fost realizate din Bucuresti, barbatii fiind cei care au initiat cele mai multe operatiuni online prin card, cu peste 60% din numarul total, potrivit furnizorului de servicii de plati mobile NETOPIA mobilPay. continuă pe Adevărul

Situl arheologic cu cele mai multe tezaure dacice, dupa Sarmizegetusa. Kilogramele de bijuterii de aur si argint descoperite acolo sunt expuse in Viena si Budapesta

Situl arheologic de pe Magura Simleului, din Salaj, este situl cu cea mai mare densitate de tezaure dacice din tara, dupa Sarmizegetusa. 15 tezaure dacice au fost descoperite acolo, cel mai important fiind un tezaur de argint descoperit in 1986, care cantareste peste doua kilograme.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai.

Cele mai bune odorizante auto. Ce pericole se ascund in bradutii parfumati si care sunt variantele naturale

Cele mai bune odorizante auto sunt cele naturale, pe care oricine le poate face singur si care nu contin ingrediente chimice, care afecteaza sanatatea.

Cele mai ciudate monumente ale Bucurestiului: ce reprezinta cartoful din Piata Revolutiei si aripile de doua milioane de euro care seamana cu niste schele

In Bucuresti sunt o multime de monumente despre care multi sustin ca nu prea inteleg ce inseamna sau ca aspectul lor nu este tocmai placut. Adevarul va prezinta astazi cele mai controversate statui din Bucuresti.

Cele mai nesanatoase sucuri

Stiati ca bauturile carbogazoase ne imbatranesc la fel de mult ca fumul de tigara? Este dovedit stiintific acest lucru. Un nou studiu american afirma ca sucurile carbogazoase duc la scurtarea sperantei de viata cu 2 ani. Aflati in continuare care sunt cele mai nesanatoase sucuri.

Codul galben de furtuni si ploi, prelungit pana miercuri seara pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana miercuri seara avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ emisa luni, aceasta vizand mai multe judete ale tarii.

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Hot prins in timp ce incerca sa scoata dintr-un supermarket din Tecuci mai multe bunuri furate

Individul in varsta de 23 de ani, de loc din comuna Ghidigeni, dosise intr-o sacosa mai multe marfuri nealimentare furate. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

Decizie radicala pentru ENEL. Mai multe localitati vor fi afectate

Compania Enel Distributie Muntenia, din grupul italian Enel, va inlocui 90 kilometri de retea electrica din mai multe localitati din judetul Ilfov. Costurile acestui proces, estimat sa se incheie pana la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )