Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai periculoase coduri PIN pentru carduri: 11% dintre parolele folosite sunt 1234

B1 B1,
Cele mai periculoase coduri PIN pentru carduri: 11% dintre parolele folosite sunt 1234

Un studiu realizat de Data Genetics a relevat faptul ca 11% dintre parolele folosite pentru carduri sunt 1234 si a descoperit care sunt cele mai populare coduri PIN, relateaza Huffington Post. Desi peste. continuă pe B1

Care este cel mai popular cod PIN pentru un card de credit.

Cea mai frecvent folosita parola pentru cardul de credit este 1234, sustin oamenii de stiinta din Statele Unite, conform B1. ro. Cercetatorii americani au analizat peste 3,4 milioane de parole si au stabilit ca exista doua categorii de PIN-uri: unele populare, usor de retinut, si altele mai complicate, care au avantajul ca sunt greu de spart. In topul celor mai populare 10 parole PIN ale cardului de credit se afla celebrul 1234, urmat de 1111 si 0000. Si combinatii de genul 1212, 7777, 1004 .

Utile: Top 10 cele mai periculoase diete; Vrei sa visezi frumos? Iata ce trebuie sa faci; Metode de recuperare cand ne imbolnavim la strand

6 semne ca nu te hranesti corespunzator. E posibil ca micile tale probleme de sanatate sa insemne de fapt ca duci lipsa de ceva anume? Ai grija!Simptomele anemiei. Cand trebuie sa fim ingrijorati? Daca sunteti obosit chiar daca ati dormit bine sau va lipseste energia pentru activitatile normale, este posibil sa aveti anemie. Aceasta poate fi cauza principala a problemelor de memorie si a schimbarilor din starea de spirit.

Tantarii, cele mai periculoase creaturi din lume?

Tantarul este cel mai evident produs al globalizarii, spun specialistii. El calatoreste odata cu noi, se adapteaza cu usurinta la noul mediu si devine foarte dificil de extirpat. Cel mai grav este, insa, ca transmite o varietate de boli.

Ce coduri PIN trebuie EVITATE cu orice pret. Topul celor mai periculoase parole pentru carduri.

Se pare ca avem o problema cu creativitatea. Exista peste 10. 000 de posibile variante ale unui numar format din patru cifre ce pot fi folosite drept coduri PIN pentru carduri, insa aproximativ 11 la suta dintre parolele folosite sunt 1234. Un studiu realizat de Data Genetics, bazat pe analizarea a 3,4 milioane de parole, a descoperit care sunt cele mai populare si, in consecinta, cele mai periculoase PIN-uri, scrie www. huffingtonpost. com. Cele mai populare 10 parole PIN: 1234, 1111, 0000, .

Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare, alaturi de prieteni sau de persoana draga.

VIDEO Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare alaturi de prieteni sau de persoana draga.

Top 10 by Take That! Asculta cele mai mari hituri ale trupei!

Trupa Take That este cea mai de succes trupa de baieti din istoria muzicii pop, cu 40 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Au avut pana acum 27 de piese care au intrat in topurile de muzica britanice, iar 11 dintre acestea au ajuns pe pozitia intai a clasamentelor muzicale. Continue reading .

SPICE GIRLS MANIA! Cele mai importante momente din cariera celor cinci fete picante!

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton si Victoria Beckham sunt fetele fenomen care au facut furori in anii 90 in lumea muzicii. In 1994 au infiintat trupa Spice Girls, iar in anul 1996 urcau pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari cu single-ul Wannabe. Succesul de care s-au bucurat cele cinci fete a fost asemanat chiar cu cel al trupei The Beatles. Continue reading .

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu si-a inregistrat numele la OSIM; Prima romanca pe coperta revistei Vogue; Cele mai reusite aparitii in Playboy ale celebritatilor

Previziuni soc pentru Zana! Chiar daca se marita, Andreea Marin va divorta din nou. Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata! Desi dureaza de cateva luni, una dintre cele mai mediatizate relatii din ultima vreme, dintre Andreea Marin si un doctor terapeut turc a fost plina de furtuni. Elena Udrea, in vacanta pe litoralul romanesc. Ce impresii a postat pe Facebook. Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, isi petrece vacanta pe litoralul romanesc. Udrea a participat la o seara de karaoke, precum si la o petrecere pe plaja, unde a aprins lampioane.

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distractie din lume

Cu mic cu mare, turistii sunt invitati sa-si faca bagajele si sa-si cumpere un bilet la unul dintre cele mai bizare zece parcuri de distractie din lume. Fie ca aleg sa retraiasca o zi in stilul vechiului regim comunist sau se refugiaza intr-un parc ce tinea loc de baza militara pentru Saddam Hussein, vizitatorii nu vor regreta nicio clipa alegerea facuta.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )