Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai puternice voci din Real-Estate-ul global: Europa are nevoie de o schimbare radicala a strategiei privind constructiile. Cum sta Romania in fata provocarii 2020?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai puternice voci din Real-Estate-ul global: Europa are nevoie de o schimbare radicala a strategiei privind constructiile. Cum sta Romania in fata provocarii 2020?

O coalitie formata din peste 300 de voci influente si organizatii din domeniul imobiliar la nivel global, care include arhitectii BDP si companii de consultanta imobiliara precum CBRE si Colliers International sustin ca Europa trebuie sa se mobilizeze. continuă pe Wall-Street Ro

Cristian Topescu, despre cele mai frumoase amintiri din cariera sa

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit sambata, la Antena 3, cele mai frumoase amintiri din cariera sa, dar a recunoscut si ca cel mai greu ii era sa comenteze.

Cele mai bogate state din zona euro au beneficiat de 90% din banii injectati de BCE

Aproximativ 90% din banii injectati de Banca Centrala Europeana BCE) pentru sprijinirea economiei zonei euro au ajuns la cele mai bogate cinci state ale blocului comunitar, arata un studiu BCE publicat ierii, transmite Reuters.

Se anunta moartea unuia dintre cele mai indragite produse din istorie?

Computerele au aparut pentru ca oamenii aveau nevoie sa faca foarte rapid calcule. Treptat, computerele s-au mutat din peisajul industrial in viata companiilor si apoi in casele oamenilor. Aceste.

Cele mai stanjenitoare gafe din timpul sexului: 2.000 de oameni, printre care si romani, si-au dezvaluit experientele

Un studiu realizat pe un numar de 2000 de persoane, inclusiv din Romania, a scos la iveala cele mai stanjenitoare situatii prin care au trecut partenerii in timpul actului sexual.

Arta fotbalului: Monaco, una dintre cele mai ofensive echipe din Europa, intalneste Juve, o specialista a apararii

Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce Juventus a neutralizat Barcelona in runda precedenta, desi spaniolii au un atac stelar format din Messi Suarez si Neymar.

GALERIE FOTO. Cele mai populare recorduri Guinness: Mustata de peste 4 metri, unghiile de aproape 7 metri sau limba de 10 centrimetri

Site-ul oficial al Guinness World Records a publicat recordurile cu cele mai multe accesari din partea utilizatorilor.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

Un Pont pe Zi: Cele mai bune cote si ponturi atractive pentru meciul dintre AS Monaco si Juventus Torino (VIDEO)

Dan Bara si Sabin Pirvan au prezentat in editia de marti noapte cele mai interesante cote pentru meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre AS Monaco si Juventus Torino. Cei doi au oferit.

Cele mai populare obiective din 11 mari orase: unde isi petrec cel mai mult timp turistii si ce prefera localnicii FOTO

TripAdvisor a lansat un check-index pentru a vedea unde isi petrec timpul turistii si localnicii in marile orase ale lumii.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )