Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai populare obiective din 11 mari orase: unde isi petrec cel mai mult timp turistii si ce prefera localnicii FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai populare obiective din 11 mari orase: unde isi petrec cel mai mult timp turistii si ce prefera localnicii FOTO

TripAdvisor a lansat un check-index pentru a vedea unde isi petrec timpul turistii si localnicii in marile orase ale lumii. continuă pe Adevărul

Cristian Topescu, despre cele mai frumoase amintiri din cariera sa

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit sambata, la Antena 3, cele mai frumoase amintiri din cariera sa, dar a recunoscut si ca cel mai greu ii era sa comenteze.

GALERIE FOTO. Cele mai populare recorduri Guinness: Mustata de peste 4 metri, unghiile de aproape 7 metri sau limba de 10 centrimetri

Site-ul oficial al Guinness World Records a publicat recordurile cu cele mai multe accesari din partea utilizatorilor.

Se anunta moartea unuia dintre cele mai indragite produse din istorie?

Computerele au aparut pentru ca oamenii aveau nevoie sa faca foarte rapid calcule. Treptat, computerele s-au mutat din peisajul industrial in viata companiilor si apoi in casele oamenilor. Aceste.

Viorel Ilisoi aduce la Constanta Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu publicul va avea loc pe 4 mai

Joi, 4 mai, Viorel Ilisoi vine la Constanta sa-si lanseze volumul Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu ziaristul-publicist va avea loc in club La Taclale, de pe strada Mircea cel Batran, la ora 18.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

Cele mai mari amenzi de circulatie pe care le poti lua in Romania

Cele mai mari amenzi de circulatie in Romania pot ajunge la 2. 900 de lei pentru persoanele fizice care comit sanctiuni incluse in clasa a IV-a, penalizate cu 20 de puncte-amenda, intrucat un punct valoreaza 145 de lei de la 1 februarie 2017.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Reducerea ratei vaccinarii, una dintre cele mai mari probleme de sanatate publica cu care se confrunta Romania

Trendul descendent inregistrat de acoperirea vaccinala impotriva principalelor boli transmisibile, prevenibile prin vaccinare, reprezinta una dintre cele mai stringente problemele de sanatate publica cu care se confrunta Romania in prezent, atrage atentia Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Peste 40.000 de turisti se afla pe litoral in minivacanta de 1 Mai; Mamaia si Vama Veche cele mai cautate statiuni

Peste 40. 000 de turisti se afla pe litoral in minivacanta de 1 Mai, iar cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche, ei avand parte de numeroase evenimente, intre care un festival de muzica electronica, unul de gastronomie, concerte sau drifturi.

ZIUA MUNCII. Cum se traieste in Colonia de 1 Mai

Unul dintre cele mai prospere locuri din Romania, acum mai bine de un secol, s-a transformat astazi, intr-un sat uitat de lume. Colonia 1 Mai, un satuc din comuna brasoveana Vulcan era una dintre cele.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )