Libnet.ro
UNICEF

18:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lei, euro

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lei, euro

La scoala. - Copii, ce fel de bani cunoasteti? - Leul. - Euro. Alinuta: - Ori. - Ce inseamna asta, Alinuta? Unde se foloseste? De unde ai auzit? - Stiti, cand prietena ei a intrebat-o pe mama, cat a costat-o. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pastila

- Alinuta, de ce te tot invarti in jurul mesei cu cana aceea in mana? o intreaba mama ei - Imi iau pastilele! raspunse Alinuta. - Pai si nu poti sa stai locului? - Nu, pentru ca asa mi-a zis doamna farmacista. Una.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Creionul

Intr-o zi, in timp ce isi facea temele, Alinuta isi inghiti creionul. Mama ei, speriata, chema salvarel. Nu dupa mult timp, vine salvarea. - Nu-i nimic, am gasit alt creion.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

La starea civila , la Casatorii : - Domnisoara Alinuta, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze doamna . Dar cand ii.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La cununie

-Cetatene Bula Popescu. o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci?Pai de ce am mai venit pana aici? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doi prieteni stau de vorba

Doi prieteni stau de vorba: - Ce mai faci? - Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. - Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau - Acum e el.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: De ce mananca ei cel mai sanatos?

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Fara E-uri, adica: carni, fasoli, ligumi, fructi, si altili.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Meseria de baza

- Domnule Bula, ce meserie aveti la baza? este intrebat la un interviu de angajare. - Sunt pictor, raspunse el. - Interesant. Si ce anume pictati mai exact? - Cai verzi pe pereti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila din sufragerie

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Broasca

Un ardelean mergea pe o punte, cand observa venind spre el o broasca. Se opreste si isi spune: - No, asta ori vine de undeva , ori se duce undeva.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La magazin

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )